Jare Leto som Jokeren i Suicide Squad

Gjør Suicide Squad mer humørfylt

"Aldri et godt tegn", hevdes det når det nå er klart at Warner Bros. er i ferd med å skyte en rekke nye scener til den snart premiereklare "Suicide Squad".

Filmen har norsk premiere allerede 5. august, men bransjeryktene hevder at filmselskapet skal ha fått kalde føtter etter den lunkne mottakelsen av Zack Snyders ganske så grimme "Batman v Superman".

Se traileren her

De sprø skurkene i Suicide Squad.
De sprø skurkene i Suicide Squad.

Mer humor

Også "Suicide Squad" utspiller seg i DC-universet, nærmere bestemt antiheltdelen av det. Angivelig ønsker man å tilføye mer humor og letthet til filmen – og gjøre den mer lik sin egen filmtrailer, og mindre lik Snyders film, skriver The Independent.

Filmtraileren ble hyllet for sin mørke humor, der de spinnville utvalgte til selvmordsoppdraget ble presentert til tonene av Queens "Bohemian Rhapsody". Men ifølge nettstedet Birthmoviesdeath.com sa kilder nær Warner Bros. at traileren ikke ga et sant bilde av filmen som helhet:

– Hver eneste fleip i filmen er tatt med i traileren, hevdet kilden.

Ensemblet er stjernespekket til randen: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney og Scott Eastwood.