Gal Gadot

De hotteste skuespillerne akkurat nå!

Her er de ti mest populære skuespillerne for øyeblikket!

Filmnettstedet IMDb.com holder til enhver tid oversikt over hvilke skuespillere som er mest populære, og dette er de 10 heteste navnene som topper listen akkurat nå!

Det er ikke vanskelig å skille ut fellesnevneren for flere av skuespillerne - her går det såklart i superhelter!

Margot Robbie, Oscar 2016

10. Margot Robbie

Den australske blondinen flyttet til Melbourne som tenåring for å satse på en karriere som skuespiller.

i 2013 spilte hun kona til Leonardo DiCaprio i "The Wolf of Wall Street", og siden har ikke verden fått nok av henne. I sommer får vi se henne som Jane i "The Legend of Tarzan" og Harley Quinn i "Suicice Squad".

Alexandra Daddario

9. Alexandra Daddario

Alexandra Daddario debuterte i TV-serien "All My Children" i 2002 mens hun gikk på High School.

I fjor så vi henne i "San Andreas", og fremover ser vi henne blant annet i "The Choice", "Unreachable by Conventional Means" og "Baywatch".

Tom Hardy

8. Tom Hardy

Med sitt internasjonale gjennombrudd i Christopher Nolans "Inception" fra 2010, kan Tom Hardy nå nyte oppmerksomhet verden over. Briten har jobbet både på scenen og skjermen siden debuten i miniserien "Band of Brothers" fra 2001.

I 2015 spilte Hardy roller i storfilmer som "Mad Max: Fury Road", "Legend" og "The Revenant", og i følge ryktene får vi etter hvert se ham i "Mad Max: The Wasteland" også.

Emilia Clarke

7. Emilia Clarke

Vakre Emilia Clarke startet sin skuespillerkarriere som treåring, etter å ha sett teaterstykket "Show Boat" som faren jobbet med. I 2011 landet hun rollen som dragenes mor, Daenerys Targaryen, i TV-serien "Game of Thrones" og karrieren tok av for alvor.

Fra 24. april får vi endelig se henne i den sjette sesongen av GOT, og 3. juni blir hun å se i kjærlighetsdramaet "Et helt halvt år" hvor hun spiller mot Sam Claflin.

Daisy Ridley

6. Daisy Ridley

Den britiske skuespilleren Daisy Ridley ble verdenskjent da hun kapret rollen som Rey i den syvende Star Wars-filmen "Star Wars: The Force Awakens". Dette var hennes første langfilm, og tidligere har hun vært å se i et knippe kortfilmer og TV-serier.

I 2017 returnerer Ridley til lerretet som Rey i "Star Wars: Episode VIII", og ikke minst får vi, i følge ryktene, se henne tolke ikoniske Lara Croft i "Tomb Raider".

Amy Adams

5. Amy Adams

Amy Adams er førdt og oppvokst i Italia, men foreldrene er amerikanske. Hun fikk sin første store rolle mot selveste Leonardo DiCaprio i Steven Spielbergs "Catch Me If You Can" (2002), men det var først etter innsatsen i "Junebug" at hun fikk sitt store gjennombrudd. Adams har hele fem Oscar-nominasjoner for hoved- og biroller.

Adams spiller nå Lois Lane i ultraaktuelle "Batman v Superman: Dawn of Justice", og i 2017 får vi se henne i samme rolle når "The Justice League Part One" går av stabelen.

Patty Duke

4. Patty Duke

Patty Duke var en amerikansk skuespiller som hadde stor suksess på Broadway i 1959 som den blinde og døve Helen Keller i stykket Mirakelet. Hun gjentok suksessen som Helen Keller i filmen "Mirakelet Helen Keller" og vant en Oscar for beste kvinnelige birolle. Siden har hun hatt en lang og suksessrik karriere, noe som blant annet har resultert i en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Duke gikk bort 29. mars i år.

Ben Affleck

3. Ben Affleck

Benjamin Geza Affleck startet sin skuespillerkarriere tidlig, og var med i flere TV-serier og TV-filmer som barn. Sammen med sin venn Matt Damon gjorde han seg virkelig bemerket da de skrev manuset til "Den enestående Will Hunting" (1997), som de også vant Oscar for beste originale manus.

Siden har Affleck spilt i en rekke større og mindre filmer, og er fortiden å se i "Batman v Superman: Dawn of Justice". Fremover får vi også se han i "Suicide Squad", "The Justice League Part One" og en foreløpig tittelløs Batman-oppfølger.

Henry Cavill

2. Henry Cavill

Henry Cavill vokste opp på en liten øy mellom England og Frankrike, og var en stjerne på Stowe internatskole. Han filmdebuterte i italienske "Laguna" i 2001, og spilte en mindre rolle i actioneventyret "Greven av Monte Cristo" i 2002.

I likhet med Affleck er Cavill for øyeblikket aktuell i storfilmen "Batman v Superman: Dawn of Justice", og neste år gjenopptar han rollen som Supermann/Clark Kent i "The Justice League Part One".

Gal Gadot

1. Gal Gadot

Israelske Gal Gadot var Miss Israel i 2004 og jobbet som modell før hun flyttet til Hollywood.

Etter at hun emigrerte har hun hatt roller i store Hollywood-produksjoner som "Fast & Furious" (2009), "Date Night" (2010) og "Fast & Furious Five"(2011). Hun er nå å se som Wonder Woman i "Batman v Superman: Dawn of Justice", og fremover dukker hun opp i "Keeping Up with the Joneses", "Wonder Women", "The Justice League Part One"- og Part Two.

Lista er basert på IMDbs måling av antall profilbesøk og viser oversikt per 19. april 2016. Se resten av lista her!