3 filmer med Captain America

Avstemning: Den beste Captain America-filmen

Vi er blitt servert tre filmer med Steve Rogers aka Captain America. Men hvilken er best?

Marvels patriotiske helt Captain America herjer på kinolerreter verden over sammen med The Avengers i "Captain America: Civil War" i disse dager. Kapteinen, som spilles av Chris Evans, har blitt nevnt og deltatt i flere av Marvels superheltfilmer de siste årene, og har rukket å få tre egne filmer. Det er ingen tvil om at han er populær blant både fans og kritikere!

Les også: Derfor digger vi Captain America

Captain America: The First Avenger
Captain America: The First Avenger

Tre filmer så langt

Kapteinen fikk sin første egne film i 2011 med "Captain America: The First Avenger". Den gangen fikk vi bevitne Steve Rogers' forvandling til superhelt, og fansen likte det de så. Filmen har per dags dato en kritikerrating på 80% på Rotten Tomatoes og ligger på 6,8/10 på IMDb. Tre år senere kom "The Winter Soldier". Også denne filmen høstet ros verden over og oppnådde 89% på Rotten Tomatoes og 7,8/10 på IMDb.

Vi har ventet i to år på neste film om Steve Rogers, og nå er "Civil War" å se på kinoer landet over. Filmen har en imponerende 98% positiv rating på Rotten Tomatoes etter at majoriteten av anmelderne har fått se filmen, og svarte så absolutt til våre forventninger. Men hvilken av de tre Captain America-filmene synes DU er best?

Stem på din favoritt: