Evan Peters og Sophie Turner intervju X-Men: Apocalypse

- Det var mindre gråting

Sophie Turner forteller Filmweb om overgangen fra Game of Thrones til X-Men: Apocalypse.

Glad i superheltfilmer? Bra, fordi den nyeste X-Men-filmen kommer etter all sannsynlighet til å underholde deg! "Apocalypse" byr på et kjært gjensyn med Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy m.fl, men sannelig har ikke Sophie Turner, for mange bedre kjent som Sansa Stark fra "Game of Thrones" også kommet seg inn på rollelisten.

Og er det noe vi kan anbefale, så er det Turner i rollen som en ung Jean Grey. Vi møtte supertalentet nylig, og joda, hun er like kul i virkeligheten som på film!

Sophie Turner som Jean Grey i X-Men: Apocalypse
Sophie Turner som Jean Grey i X-Men: Apocalypse

Kort oppsummert

Apocalypse (spilt av Oscar Isaac) er navnet på den aller første (og mektigste) mutanten, og etter å ha vært fanget under ruinene av en pyramide i flere tusen år vekkes han vet et uhell og ser med avsky på hva verden har blitt til.

Etter å ha bevitnet menneskehetens grådighet, forurensing og støy bestemmer han seg for å trykke på reset-knappen og utslette jordens befolkning, og det blir opp til X-Men-gjengen å stoppe ham. Resultatet er en storslagen slåsskamp hvor flere må bøte med livet.

Stille før stormen! Jennifer Lawrence og resten av gjengen aner ikke hva de har i vente.
Stille før stormen! Jennifer Lawrence og resten av gjengen aner ikke hva de har i vente.

Et dypere innblikk

"Apocalypse" byr på mer enn bare episke slåsskamper og spesialeffekter; i denne filmen blir vi også bedre kjent med karakterene og deres forhistorie. Når den tragiske fortiden til Magneto (Michael Fassbender) rullet på lerretet var det vanskelig å holde tårene tilbake, og endelig forstår vi hvorfor Professor X (James McAvoy) og Jean Grey står hverandre så nært.

Og uten å røpe for mye, så får vi også vite litt mer om forhistorien til en av seriens mest ikoniske karakterer.

"X-Men: Apocalypse" har premiere 20. mai over hele landet, og billetter finner du her.