Eddie Redmayne og Catherine Waterston i Fabeldyr og hvor de er å finne

Oppfølger til Fabeldyr på vei

Regissør David Yates bekrefter at J.K. Rowling har skrevet oppfølgeren allerede.

Er du en av de som ble trollbundet av bøkene og filmene om Harry Potter? Bra - for du har mye godt å se frem til i tidene som kommer. 30. juli kommer boken "Harry Potter and the Cursed Child" og i november har "Fabeldyr og hvor de er å finne" (også en bok) premiere på kinoer verden over. Og nylig kunne regissør David Yates bekrefte at J.K. Rowling allerede har skrevet oppfølgeren til Fabeldyr.

Legg til at Daniel Radcliffe nylig kunne fortelle at han under de rette omstendighetene kunne tenke seg å spille rollen som Harry Potter igjen, og vi har mange grunner til å glede oss til de kommende månedene og årene.

David Yates og Samantha Morton på settet til "Fabeldyr og hvor de er å finne".
David Yates og Samantha Morton på settet til "Fabeldyr og hvor de er å finne".

Yates regisserte flere av de siste Harry Potter-filmene og er for tiden aktuell med "The Legend of Tarzan". Om det blir han som holder i det magiske universet fremover vet vi ikke ennå, men gitt hvor godt mottatt de forrige filmene hans ble er det i alle fall lov til å håpe.

"Fabeldyr og hvor de er å finne" har kinopremiere 18. november og kan by på Eddie Redmayne, Colin Farrell, Samantha Morton og Katherine Waterston m.fl.