Bryce Dallas Howard i Jurassic World

Jurassic World-oppfølger på vei

Og den skal filmes i London.

Var du en av de 441 991 nordmennene som dro på kino for å se "Jurassic World"? Den populære filmen gjorde rent bord verden over, og i februar 2017 går innspillingen av oppfølgeren i gang.

Ut i fra hva vi vet skal korte deler av filmen spilles inn på Hawaii (som vanlig) men det ser ut som Chris Pratt og Bryce Dallas Howard ikke lenger bare må løpe for livet på en tropisk øy, fordi mesteparten av innspillingen er lagt til London.

Chris Pratt og Bryce Dallas Howard returnerer til oppfølgeren.
Chris Pratt og Bryce Dallas Howard returnerer til oppfølgeren.

Steven Spielberg er igjen med på laget som produsent, og det er regissør J.A. Bayona (A Monster Calls, The Impossible) som overtar etter Colin Trevorrow. Sistnevnte la ut et sitat av Dr. Alan Grant fra den aller første Jurassic Park-filmen fra 1993 som grunn til at man nå skal lage en femte film om dinosaurene:

“Dinosaurs and man, two species separated by 65 million years of evolution have just been suddenly thrown back into the mix together. How can we possibly have the slightest idea what to expect?”

Om dette betyr at vi vil få se velociraptors løpe opp og ned Oxford Street vet vi ikke ennå, skjønt tanken er underholdende.