James McAvoy i Split

Her er den første traileren til thrilleren Split

James McAvoy har 23 ulike personligheter (og tre kidnappede tenåringsjenter i kjelleren) i M. Night Shyamalans kommende thriller.

Regissør M. Night Shyamalan fikk i 1999 sitt store gjennombrudd med kultfilmen "Den sjette sansen", men har dessverre ikke klart å overbevise med sine to siste filmer "After Earth" (2013) og "The Visit" (2015). Det ser det derimot ut til at han har tenkt til å gjøre med den kommende thrilleren "Split", som akkurat har fått sin første offisielle trailer. Yes!

Se traileren øverst i artikkelen eller her

Anya Taylor-Joy forsøker å unnslippe James McAvoy i Split
Anya Taylor-Joy forsøker å unnslippe James McAvoy i Split

-The beast is real

I traileren får vi se James McAvoy i rollen som en mann med 23 ulike personligheter- alt fra barn til gamle, menn og kvinner. I kjelleren holder han tre skrekkslagne tenåringsjenter fanget, som ikke har den villeste anelse om hva de har i vente. Det har ikke vi heller, men traileren gjør det rimelig klart at det er noe... grusomt.

Karismatiske Anya Taylor-Yoy som spilte hovedrollen i den kritikerroste skrekkfilmen "The Witch" (2015), figurerer som lederen av de kidnappede jentene, men alt i alt ser dette ut til å være James McAvoys film- og mulighet til å briljere.

Vi krysser fingrene for at filmen er like nakkehårsreisende bra som traileren.

"Split" har premiere 27. januar 2017