Angelina Jolie

Angelina Jolie sier nei til rolle i Orientekspressen

Angelina Jolie har takket nei til en rolle i Kenneth Branaghs nyinnspilling av "Murder on the Orient Express".

Den oscarvinnende skuespilleren skal aldri ha signert en kontrakt om å spille i filmen, selv om det tidlig ble meldt om at Jolie deltok i forhandlinger om en rolle i den, melder Variety.

Les også: Begge kan bli Agatha Christie

Charlize Theron er under vurdering for en rolle i "Murder on the Orient Express".
Charlize Theron er under vurdering for en rolle i "Murder on the Orient Express".

Tar Theron over?

Når Jolie forsvinner fra listen over stjerner har teamet bak nyinnspillingen av Agatha Cristies spenningsfilm fra 1974 forsøkt å hente inn andre store navn til filmen, som har planlagt premiere i 2017. Den sørafrikanske og amerikanske skuespilleren Charlize Theron er under vurdering, melder nettstedet.

I tillegg til å stå for regien vil Branagh selv spille hovedrollen som mesterdetektiven Hercule Poirot. Michael Green fra "Blade Runner 2" står for manuset, basert på Agathe Christies roman, mens Steve Asbell er produsent.

Filmen baserer seg på en av Christies mest kjente romaner som først ble publisert i 1934. Handlingen spinner rundt mordet på en amerikansk forretningsmann ombord på det kjente toget Orientekspressen. I filmen følger publikum detektiven Poirot mens han forøker å finne ut hvilken av passasjerene som er morderen.