Jim Carrey

Jim Carrey i kannibalfilm

Årets mest uventede syn på film er kanskje Jim Carrey i rollen som stum eremitt, melder TT.

Han spiller i Ana Lily Amirpours "The Bad Batch": En futuristisk historie med kannibaler og handlingen satt til den californiske ørkenen.

– Jeg sa: "Jim, har du noensinne spilt i en film der du ikke sier et eneste ord"?, sier Ana Lily Amirpour under filmfestivalen i Venezia om hvordan hun fikk Carrey ombord. Han har ingen stor rolle, men er likevel svært viktig for filmen, sier hun under pressetreffet i Venezia.

Les også: Topp 10: Zombiefilmer

Jim Carrey får selskap av både Suki Waterhouse og Keanu Reeves i den kommende filmen "The Bad Batch".
Jim Carrey får selskap av både Suki Waterhouse og Keanu Reeves i den kommende filmen "The Bad Batch".

Keanu Reeves og Suki Waterhouse

Regissøren er av iransk opphav, men født i USA. Hun har tidligere gjort seg bemerket med sin svart-hvite vampyrfilm "A Girl Walks Home Alone At Night", som ble spilt inn i USA – på persisk. Den nye filmen utspilles i et USA der uønskede mennesker bringes til et goldt ørkenområde, der ulike grupper har bosatt seg. En av gruppene består av kannibaler, en annen av en sektlignende forsamling – ledet av Keanu Reeves. Mellom disse vandrer hovedpersonen, spilt av Suki Waterhouse. At rollen var krevende, stikker ikke Waterhouse under en stol.

– Det er den tøffeste jeg har gjort til nå. Jeg er ei jente fra England, jeg er ikke vant til slike roller. Og jeg var skrekkslagen gjennom hele innspillingen, sier hun til TT.