Stranger Things

Her er de 10 hotteste skuespillerne akkurat nå!

TV-serieskuespillere er populære for tiden. I hvert fall om vi skal tro denne lista!

Filmnettstedet IMDb.com holder til enhver tid oversikt over hvilke skuespillere som er mest populære, og for øyeblikket ser det ut til at verden er oppslukt(!) av gjengen i den kritikerroste TV-serien "Stranger Things". Forståelig nok!

Ta en titt på de 10 heteste navnene som topper listen akkurat nå:

Gaten Matarazzo

10. Gaten Matarazzo

Til tross for sin unge alder (f. 8.09.2002), hadde amerikanske Gaten Matarazzo en rolle i TV-serien "The Blacklist" allerede i 2013. Likevel var det i år, med Netflix store snakkis og seriefenomen "Stranger Things", at Matarazzo for alvor ble et verdenskjent ansikt.

I 2017 er det duket for seriens andre sesong, og Matarazzo gjenopptar selvfølgelig rollen som sjarmerende Dustin "Toothless" Henderson.

Winona Ryder

9. Winona Ryder

Winona Ryder er kjent som en av 90-tallets best betalte- og mest ikoniske skuespillerinner, og har medvirket i klassikere som "Beetlejuice" (1988), "Edward Saksehånd" (1990), "Dracula"(1992) og "Girl Interrupted" (1999). I de senere årene har det vært stille fra Ryder på filmfronten, før hun i 2010 dukket opp i rollen som avdanket ballerina i kritikerroste "Black Swan".

Da TV-serien "Stranger Things" gikk av stabelen sommeren 2016, var Ryder med på skuespillerlaget- til manges store overraskelse. I 2017 briljerer hun videre i seriens andre sesong.

Eva Green

8. Eva Green

Franske Eva Green har både skuespiller- og regissør-utdannelse bak seg, og har stått på teaterscenen i en rekke franske oppsetninger. I 2003 filmdebuterte hun i Bernardo Bertoluccis kontroversielle "The Dreamers", etter kun to måneders intens engelsk-opplæring. I 2005 spilte hun mot Orlando Bloom og Liam Neeson i "Kingdom of Heaven", og i 2006 stod hun side om side med Daniel Craig i "James Bond: Casino Royale".

Green har de to siste årene vært å se i den populære TV-serien "Penny Dreadful", og er snart kinoaktuell i Tim Burtons "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children", hvor hun spiller hovedrollen som Miss Peregrine.

Paulina Gaitan

7. Paulina Gaitan

Paulina Gaitan er en mexicansk skuespiller og produsent, mest kjent for hovedrollen som Adriana i dramathrilleren "Trade" fra 2007. Da var hun kun 15 år gammel.

Gaitan er for øyeblikket aktuell i andre sesong av Netflix populære TV-serie "Narcos", hvor hun spiller Tata Escobar- kona til den colombianske narkobaronen Pablo Escobar.

Raquel Welch under 32nd Anniversary Carousel Of Hope Ball i 2010

6. Raquel Welch

Welch er en amerikansk skuespiller, forfatter og sex-symbol. I 1966 hadde hun en ledende rolle i sci-fi-filmen "Fantastic Voyage", som gjorde henne til stjerne. I 1974 vant Welch en Golden Globe for beste film i en musikalsk komedie av "The Three Musketeers". På 2000-tallet hadde hun mindre roller i filmene "Tortilla Soup" (2001), "Legally Blonde" (2001) og "Forget about it" (2006), og siden har hun figurert i en rekke reklamefilmer.

Raquel Welch holder seg godt, for 5. september 2016 fylte hun 76 år.

Natalia Dyer i Stranger Things

5. Natalia Dyer

Natalia Dyer har vært i skuespilleryrket siden hun var 12 år gammel, og landet sin første filmrolle som Clarissa Granger i "Hannah Montana: The Movie" i 2009. Siden har hun hatt større roller i filmer som "The Greening of Whitney Brown" (2011) og "I believe in Unicorns" (2014), men hennes virkelige gjennombrudd fulgte med rollen som Nancy Wheeler i TV-serien "Stranger Things".

Dyer vender, i likhet med resten av "Stranger Things"-skuespillerne på lista, tilbake når seriens andre sesong slippes i 2017.

Wagner Moura i Narcos

4. Wagner Moura

Wagner Maniçoba Moura er utdannet journalist, men har skuespillererfaring fra både film, TV og teater. Moura kunne for første gang beskues på norske lerreter i det brasilianske dramaet "Behind the Sun" (2002), men fikk sitt virkelige gjennombrudd med actiondramaet "Tropa de Elite" i 2007.

I 2015 kapret Moura hovedrollen som den colombianske narkobaronen Pablo Escobar i den populære TV-serien "Narcos". I begynnelsen av september 2016 gikk startskuddet for andre sesong, og tredje og fjerde sesong er allerede lagt til 2017 og 2018.

Margot Robbie, Oscar 2016

3. Margot Robbie

Den australske blondinen flyttet til Melbourne som tenåring for å satse på en karriere som skuespiller.

i 2013 spilte hun kona til Leonardo DiCaprio i "The Wolf of Wall Street", og siden har vi ikke fått nok av henne. I sommer fikk vi se henne som Jane i "The Legend of Tarzan", og ikke minst som superskurken Harley Quinn i "Suicice Squad". Til vår store glede skal Robbie gjenoppta sistnevnte rolle når Harley Quinn får sin helt egen film - så fort DC Comics får tid.

Alicia Vikander

2. Alicia Vikander

Svenske Alicia Amanda Vikander er utdannet ballettdanser, og har også spilt i en mengde musikaler og filmer siden syvårsalderen. Etter at hun hadde hovedrollen i Oscar-nominerte "En kongelig affære" (2012) har Hollywood trykket henne til sitt bryst. I 2016 mottok hun en Oscar for sitt bidrag i "Den danske piken", hvor hun spilte mot Eddie Redmayne.

Vikander er for øyeblikket aktuell i "Jason Bourne" og dramaet "The Light Between the Oceans". I tillegg har hun sentrale roller i en rekke kommende storfilmer, som "Euphoria", "Tulip Fever" og "Tomb Raider".

Millie Bobby Brown i Stranger Things

1. Millie Bobby Brown

På toppen av lista troner 12 år gamle Millie Bobby Brown. Brown startet skuespillerkarrieren i 2013 med rollen som unge Alice i TV-serien "Once Upon a Time in Wonderland". I tillegg har hun medvirket i TV-serier som "Grey's Anatomy" og "NCIS", men kun i små roller. Det siste året har Brown trollbundet verden med sin innsats som mystiske Eleven i TV-serien "Stranger Things", en rolle som for øyeblikket har gjort Brown til den mest besøkte profilen på IMDb. Det er ingen tvil om at denne unge frøkna innehar et skuespillertalent langt utenom det vanlige, så forbered deg på å se mye mer av henne i årene som kommer.

Vi krysser fingrene for at Eleven vender tilbake når "Stranger Things" fortsetter i 2017.

Lista er basert på IMDbs måling av antall profilbesøk og viser oversikt per 20. september 2016. Se resten av lista her!