Daisy Ridley

Travelt for Daisy Ridley

Hun ble kjent for en hel verden gjennom den så langt siste "Star Wars"-filmen.

Og nå har Daisy Ridley takket ja til en rolle i den kommende familiefilmen "Peter Rabbit". Det er filmbransjebladet Variety som melder nyheten. Filmen skal ta utgangspunkt i Beatrix Potters bok "Eventyret om Petter Kanin", og filmen vil ende opp som en hybrid av animasjon– og spillefilm, heter det.

Programledere James Cordon skal låte stemmen sin bort til den animerte kaninen mens Rose Byrne ("Bridesmaids") spiller en annen av de menneskelige hovedrollene. Det er Sony Pictures som står bak den kommende filmen, og filmen går i innspilling i 2017. Planen er at den skal være klar for publikum i april 2018.

Les også: Dette er Star Wars: The Force Awakens uten spesialeffekter

Daisy Ridley som skraphandleren Rey i "Star Wars: The Force Awakens"
Daisy Ridley som skraphandleren Rey i "Star Wars: The Force Awakens"

Full timeplan

Ridley vil også bli å se i kommende "Star Wars: Episode VIII", samt at hun knyttes til filmatiseringen av Patrick Ness' "Chaos Walking". Hun skal også ha kapret en rolle i dramaet med overnaturlige elementer, "Kolma", hvor hun igjen får regi av J.J. Abrams.

Daisy Ridley er en engelsk skuespiller. Hun var å se i flere TV-serier før hun fikk storrollen som skraphandleren Rey i science fiction-filmen "Star Wars: The Force Awakens", den første filmen i en ny Star Wars-trilogi.