Power Rangers

De mest populære filmene akkurat nå

Fra skrekk til superhelter- disse filmtitlene er alle hekta på for tiden!

Verdens største filmnettsted, IMDb, tar konstant tempen på hvilke filmomtaler som har mest trafikk og genererer en toppliste.

Verden har talt (eller klikket) og 27. september 2016 ser topp 10-listen slik ut:

31

10. 31

Premiere: Kommer ikke på kino

Rockeregissøren Rob Zombies siste, mørke filmprosjekt sparer ikke på de groteske detaljene. Filmens handling finner sted kvelden før Halloween, hvor fem karnevalsarbeidere kidnappes og holdes som gisler. De (u)heldige utvalgte tvinges til å delta i spillet "31", som ganske enkelt handler om å leve- eller dø. I løpet av de neste 12 timene må deltakerne kjempe for å overleve en rekke morderiske galninger, som på grusomt vis vil gjøre kål på dem.

Se traileren her

ARQ

9. ARQ

Premiere: Lansert på Netflix 16. september, 2016.

Science fiction-filmen "ARQ" er en ny Netflix original, regissert av Tony Elliott. Robbie Amell og Rachael Taylor spiller et ungt par som er fanget i et laboratorium og sitter fast i en tidssløyfe. Samtidig blir de nødt til å slåss mot maskerte fiender som er ute etter ny energikilde som kan redde menneskeheten. Puh.

Les også: Sci-fi-filmene du må se

Joseph Gordon-Levitt i Snowden

8. Snowden

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

Bio-dramaet "Snowden" er historien om den amerikanske varsleren Edward Snowden, som ble en av verdens mest ettersøkte menn da han avslørte at NSA, National Security Agency i USA, overvåket privatpersoner ulovlig. Snowden lever nå sitt liv i eksil i Russland, og dette er historien om hva, hvorfor og hvordan han gjorde det han gjorde. Joseph Gordon-Levitt spiller tittelrollen og Shailene Woodley spiller hans kjæreste Lindsay Mills. Bak regispakene står den Oscar-vinnende regissørlegenden Oliver Stone.

Se traileren her

Blair Witch

7. Blair Witch

Premiere: 28. oktober

"Blair Witch" er oppfølgeren til den grufulle kultfilmen "The Blair Witch Project" fra 1999. 20 år har gått siden søsteren til James forsvant med sine to venner i Black Hill skogen i Maryland. De skulle undersøke legenden om Blair-heksa, men kom aldri hjem. Utstyrt med hvert sitt kamera, oppsøker James og tre venner den samme skogen for å avdekke hva som egentlig skjedde med de savnede ungdommene tjue år tidligere. Skogen er tilbake. Heksa er tilbake. De vettskremte ungdommene er tilbake...i hvert fall for en stund.

Se traileren her

Bridget Jones' Baby: Alle gode ting er tre

6. Briget Jones' Baby

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

Briget Jones (Renée Zellweger) er tilbake på kinolerretet, og som vanlig er livet hennes fullt av komplikasjoner. Atter en gang befinner hun seg i sentrum av et trekantdrama, men denne gangen er det hele hakket mer innviklet. Det viser seg nemlig at hun venter barn med enten Darcy (Colin Firth) eller Jack (Patrick Dempsey), noe som forsåvidt er ganske fantastisk- hadde hun bare visst hvem av dem det er...

Se traileren her

Power Rangers

5. Power Rangers

Premiere: 7. april 2017

"Power Rangers" følger fem ungdommer som må finne frem sine indre helter når småbyen de bor i, og resten av verden, trues av en utenomjordisk trussel ledet an av Rita Repulsa (spilt av Elizabeth Banks). Filmen følger i fotsporene til TV-serien med samme navn. Go Go Power Rangers! Dean Israelite står for regien og på skuespillerlaget finner vi blant annet "Breaking Bad"-stjerna Bryan Cranston.

Suicide Squad

4. Suicide Squad

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

Når DC Comics slår på stortromma dabber ikke interessen av så lett. Regissør og manusforfatter David Ayer har latt superskurkene begi seg ut på farlige oppdrag i bytte mot benådning. Blant skurkene, eller skal vi si heltene, herjer blant annet Harley Quinn, Batman, Jokeren, Deadshot og Enchantress. Pow!

Se traileren her

Tom Hanks i Sully

3. Sully

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

Den amerikanske piloten Chelsey Sullenberg (spilt av Tom Hanks) trodde stormen var over da han med suksess landet et passasjerfly i Hudson River og reddet passasjerene ombord, men stormen kom i etterkant. Filmen er basert på den sanne historien og er regissert av selveste Clint Eastwood.

Se traileren her

Chris Pratt og Jennifer Lawrence i Passengers

2. Passengers

Premiere: 25. desember 2016

Morten Tyldums neste Hollywood-film, "Passengers", beskrives som et Sci-Fi-eventyr, men etter å ha sett traileren kan det se ut til at vi får en god dose romantikk også. Jennifer Lawrence og Chris Pratt spiller to passasjerer ombord et romskip som frakter passasjerer til en fjern planet. Dessverre for Lawrence og Pratt våkner de 90 år for tidlig, og de er også de eneste som er våkne. Auch...

Se traileren her

Vincent D'Onofrio, Martin Sensmeier, Manuel Garcia-Rulfo, Ethan Hawke, Denzel Washington, Chris Pratt og Byung-hun Lee i The Magnificent Seven

1. The Magnificent Seven

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

På toppen av lista finner vi cowboyhatter og ørkenstøv. "The Magnificent Seven" er filmen som virkelig fanger verdens oppmerksomhet for øyebelikket. Syv menn må slå seg sammen for å hjelpe en fattig landsby i kampen mot en gjeng barbariske tyver, og sånt blir det selvfølgelig westernfest av! Rollelista består av blant annet Chris Pratt, Denzel Washington og Ethan Hawke, og regien er ved Antoine Fuqua.

Se traileren her