Dane DeHaan og Cara Delevingne i Valerian

Første smakebit på Sci-Fi-eventyret Valerian

Luc Bessons "Valerian and the City of a Thousand Planets" har fått sin første trailer.

Husker du Linda og Valentin, eller Laureline og Valérian som de opprinnelig het? Heltene i den franske Sci-Fi-tegneserien ble aldri blant de mest kjente, til tross for faste utgivelser fra 70-tallet og frem til 2013, men det kan det kanskje bli en endring på nå. Regissør Luc Besson har nemlig tatt tak i historien om romagentene og laget film av det, og resultatet blir å se på kino 21. juli neste år. Den første traileren for filmen, som har fått tittelen "Valerian and the City of a Thousand Planets", er her, og den ser du øverst i artikkelen, eller her.

Les også: Det forrykende filmåret 2017

Dane DeHaan i Valerian and the City of a Thousand Planets

Store navn foran og bak kamera

Filmen baseres på de opprinnelige tegneseriene skapt av Pierre-Christin og Jean-Claude Mézières, men har fått en overhaling hva det visuelle angår. Hovedrollene som Laureline og Valerian spilles av Cara Delevingne og Dane DeHaan, og de flankeres av blant andre Ethan Hawke, Clive Owen og popstjerna Rihanna.

Bak kamera står regissør Luc Besson som tidligere har servert oss "Nikita", "Leon", "Det femte element" og "Lucy". Det lover bra! Premieren på "Valerian and the City of a Thousand Planets" er satt til 21. juli 2017.