Dan Stevens og Emma Watson i Skjønnheten og Udyret

De mest populære filmene akkurat nå

Ti titler alle vil vite mer om!

Verdens største filmnettsted, IMDb, tar konstant tempen på hvilke filmomtaler som har mest trafikk og genererer en toppliste.

Verden har talt (eller klikket) og 25. november 2016 ser topp 10-listen slik ut:

Trolls

10. Trolls

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

De små trollene Poppy og Kvist (Marion Ravn og Atle Pettersen) legger ut på et fargesprakende eventyr bestående av sang og dans, og vi får være med! "Trolls" fra DreamWorks Animation er signert folka bak "Shrek", og filmen er tillatt for alle.

Les også: Vinterens barnefilmer på kino

Sausage Party

9. Sausage Party

Premiere: 9. september 2016

Har du noen gang lurt på hvordan pølser egentlig har det? Det har gutta bak animasjonsfilmen "Sausage Party". Filmen er definitivt ikke for barn, og stemmene gis blant annet av James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill og Kristen Wiig.

Se traileren her

Margot Robbie i Suicide Squad

8. Suicide Squad

Premiere: 5. august 2016

Når DC Comics slår på stortromma dabber ikke interessen av så lett. Regissør og manusforfatter David Ayer har latt superskurkene begi seg ut på farlige oppdrag i bytte mot benådning. Blant skurkene, eller skal vi si heltene, herjer blant annet Harley Quinn, Batman, Jokeren, Deadshot og Enchantress. Pow!

Les også: Superheltfilmene i 2016 og fremover

Brie Larsson og Tom Hiddleston i Kong: Skull Island

7. Kong: Skull Island

Premiere: 10. mars 2017

Kjente fjes som Tom Hiddleston og Brie Larsson blir å se i det episke actioneventyret "Kong: Skull Island", hvor vi returnerer til øya King Kong ble bortført fra i Peter Jackson-filmen med samme navn fra 2005.

Se trailer her

Hacksaw Ridge

6. Hacksaw Ridge

Premiere: 9. desember 2016

Desmond Doss nektet å bære våpen under 2. verdenskrig, men ble allikevel en av Amerikas største krigshelter. "Hacksaw Ridge" er den sanne historien om militærnekteren som mottok "Medal of Honor" for sin livreddende innsats. Hovedrollen spilles av Andrew Garfield og ellers finner vi blant annet Teresa Palmer, Vince Vaughn og Sam Worthington på rollelista.

Se trailer her

Scarlett Johansson i Ghost in The Shell

5. Ghost in the Shell

Premiere: 31. mars 2017

Den kommende science fiction-filmen "Ghost in the Shell" er basert på Masamune Shirows klassiske mangaserie, samt 90-tallets animasjonsfilmer/serier med samme navn. Hovedrollen The Major spilles av selveste Scarlett Johansson, og ytterlige navn på rollelista er blant annet Michael Wincott, Michael Pitt, Juliette Binoche og Pilou Asbæk.

Les også: Første trailer for Ghost in the Shell

Benedict Cumberbatch i Doctor Strange

4. Doctor Strange

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

Superhelten Dr. Strange dukket først opp i Marvel-tegneserien "Strange Tales" i 1963. Han er en tidligere nevrokirurg som tvinges til å gi opp sin jobb etter en forferdelig bilulykke. I håp om helbredelse, oppsøker han mystiske Kamar-Taj. Her utstyres Strange med magiske krefter, som gjør at ham til tilværelsens mektigste trollmann. Men vil han gå tilbake til sitt tidligere liv, eller vil han bruke de nyervervede kreftene til verdens fordel? Benedict Cumberbatch spiller tittelrollen og ellers får vi blant annet se Tilda Swinton, Mads Mikkelsen og Rachel McAdams.

Les også: Superheltekspert: Doctor Strange er noe helt annerledes

Skjønnheten og udyret

3. Skjønnheten og Udyret

Premiere: 17. mars 2017

Neste år kommer en av Disneys vakreste historier, "Skjønnheten og udyret", til lerretet i ny drakt. Skjønnheten spilles av Emma Watson, og udyret er det Dan Stevens som står bak. Filmen regisseres av Bill Condon, og baseres på den populære animerte musikalen fra 1991. En rekke store navn er knyttet til det rike rollegalleriet, deriblant Emma Thompson som skal spille Mrs. Potts, Luke Evans som skal spille skurken Gaston og Ewan McGregor som blir å se som lampa Lumiere

Les også: Skjønnheten og udyret slår rekord

Amy Adams i Arrival

2. Arrival

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

Da flere utenomjordiske fartøyer lander på jorda og vesnene om bord forsøker å kommunisere noe hentes språkeksperten Louise (Amy Adams) inn for å tolke budskapet før det er for sent... Øvrige roller bekles av Jeremy Renner og Forest Whitaker, og filmen er regissert av Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario).

Les også: Sci-fi-filmene du må se

Eddie Redmayne i Fabeldyr og hvor de er å finne

1. Fabeldyr og hvor de er å finne

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

J.K. Rowlings magiske univers trollbinder atter en gang verdens kinogjengere. Rowling står selv bak filmmanuset og Harry Potter-regissør David Yates har instruert skuespillerlaget, som består av blant annet Eddie Redmayne, Ezra Miller, Colin Farrell, Jon Voight, Samantha Morton og Gemma Chan. Filmen følger eventyret til magizoologen Salamander Fisle (spilt av Eddie Redmayne) der han reiser rundt for å dokumentere magiske dyr. Boken til Fisle blir senere pensum for Galtvort-elevene Harry, Ronny og Hermine, som vi kjenner så godt fra Harry Potter-serien.

Les også: Fabeldyr trollbinder anmelderne

Se resten av IMDbs liste over mest populære filmer her (OBS! Lista oppdateres og endres kontinuerlig) Se den norske kinotoppen her