Bryan Cranston

Power Rangers fikk ja fra Cranston

Bryan Cranston er med når den storstilte superheltfilmen "Power Rangers" snart er klar for kinopublikum.

Superheltfeberen raser videre i Hollywood, og nå har også Bryan Cranston, kjent for rollen i dramaserien "Breaking Bad", blitt med på den høytflygende moroa. Han spiller mentoren til ungdommene som får utdelt superheltkrefter og som er kjent under navnet "Power Rangers".

I USA er "Power Rangers" noe av et fenomen. Det er blitt laget utallige filmer, TV-serier, spill og leker i merkets navn, men nå er altså turen kommet til en storstilt og oppdatert kinofilm. basert på 90-tallsslageren.

Les også: Det forrykende filmåret 2017

Power Rangers
Power Rangers

Zordon

Cranston stiller i rollen som Zordon, men han forteller at han hadde sine betenkeligheter med å takke ja til rolletilbudet. Han sier til IGN at hans første assosiasjon til Power Rangers var en fargesterk TV-serie.

Jeg så for meg noe i samme stil som "Batman" på 60-tallet, med mye "Pow" og "Bang". Men så ringte regissøren og minnet meg på at Batman ble noe helt annet som filmhelt. Og sa at nå tar vi dette universet og gjør noe lignende ut av det. Da tenkte jeg: "Ok, jeg kan vel lese manuset".

28. april lander "Power Rangers" på kino i Norge. Superheltfilmen regisseres av Dean Israelite (Project Almanac) og på rollelista står også Elizabeth Banks, Naomi Scott, Becky G., Bill Hader og Dacre Montgomery.