pirates of the caribbean

Se hvem som er tilbake i ny Pirates-trailer!

Det blir gjenforening med en gammel kjenning i seriens femte film.

De norske regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning har litt av et forventningspress på seg når de har norgespremiere med "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" 23. mai i år. Og hvis franchisens ferskeste trailer er noe å lene seg på ser det ut til at duoen fra Sandefjord har god kontroll.

Gjensyn

I et lite glimt i traileren, som ble sluppet som èn av mange trailergodbiter under Super Bowl, får vi et "takk-for-sist" fra selveste William Turner - gestaltet av Orlando Bloom. Bloom spilte samme karakter i franchisens tre første filmer. William stakkar, ser ut til å være rammet av epidermodysplasia verruciformis (tremann-syndromet). La oss håpe han vokser(!) det av seg. Se what we did there...

Hvor er Sparrow?

Seks år har gått siden forrige gang vi besøkte det karibiske hav og dens berusende yndlingspirat Jack Sparrow, spilt av Johnny Depp. Det kommer fram av traileren at den notoriske vinglefanten er forsvunnet, samtidig som onde krefter jakter ham. Business as usual for gamle Jack der altså.

Fra før er det bekrestet av Geoffrey Rush returnerer til rollen som Barbossa, mens Javier Bardem dukker opp som den tilsynelatende nye skurken - Captain Salazar.