Mindhunter

Første trailer for seriemorder-serien Mindhunter

"Seven"-regissør David Fincher utforsker seriemordernes tankesett i kommende Netflix-serie.

Netflix har sluppet den første traileren for sin kommende serie "Mindhunter". Handlingen foregår i 1979 og sirkler rundt to FBI-agenter som intervjuer seriemordere i håp om løse pågående drapsgåter. Serien er basert på boken "Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit" (1996) av John Douglas og Mark Olshanker.

Sjekk ut traileren for "Mindhunter øverst i artikkelen

Mindhunter

Mørk fascinasjon

Til tross for at traileren kun teaser noen ytterst få glimt av hva vi har i vente av handling og dialog, er det åpenbart at universet er bekmørkt. Serien produseres og regisseres av David Fincher, som tidligere har uttrykt sin fascinasjon for det makabre, forstyrrende og hensynsløse i filmer som "Seven" (1995), "Zodiac" (2007) og "Gone Girl" (2014). Det blir spennende å se om Fincher vil servere oss en serie i samme gate som "Seven" denne gangen, eller om han går i en totalt annen retning. Undertegnede klarer nesten ikke vente!

"Mindhunter" har forventet premiere på Netflix i Oktober og har blant annet Jonathon Groff, Holt McCallanay, Anna Torv og Hannah Gross i hovedrollene.