Deadpool 2

Første titt på Deadpool 2!

Wade Wilson kommer på kino igjen, men når?

Da Marvels frekkas Deadpool kom på kino i februar 2016 sto stemningen i taket. Rekorder ble slått i både inn- og utland, og her hjemme endte filmen opp med hele 312.000 solgte billetter. Sånt blir det oppfølger av!

I forbindelse med kinovisningene av "Logan: The Wolverine" har man fått en helt spesiell smakebit, ikke i form av den vanlige end credit scenen, men i form av en liten trailer. I helgen la Deadpool-skuespiller Ryan Reynolds endelig ut klippet på YouTube så vi alle kunne få se - og vi sier bare HA HA!

Se klippet øverst i artikkelen

Deadpool

Premiere i 2018?

I traileren får vi se Wade Wilson kaste seg inn i en telefonkiosk i kjent Supermann-stil for å skifte til superheltdrakta og ordne opp i en situasjon. I tillegg til at vi får le litt av Deadpool igjen dukker selveste Stan Lee opp, og hardbarka Marvel-fans oppdager nok også en referanse til skurken Cable.

Men, når kommer så "Deadpool 2" på kino? I traileren spøkes det med at filmen kommer på kino "... not soon enough", og det ser ut til at vi må smøre oss med litt tålmodighet: IMDB oppgir 2. mars 2018 som den amerikanske premieredatoen.