Fast & Furious 8

Ny Fast & Furious 8-trailer introduserer nytt gir

Filmens tredje trailer byr på mye av alt, men hvor blir det av Kristofer Hivju?

Det åttende kapittelet i "Fast & Furious"-serien når norske kinolerreter i april, og etter den nyeste traileren å dømme har vi en skikkelig actionfest i vente. Med syv filmer bak seg, norske besøkstall i hundre tusen-klassen og et norsk tilskudd på rollelista har vi i Norge litt ekstra å glede oss til.

Når det gjelder nordmannen i filmen, Kristofer Hivju, ser det ut til at vi må smøre oss med tålmodighet. Heller ikke i trailer nummer tre er det karakteristiske røde skjegget hans å se. Det vi derimot bys på er stridsvogner, torpedoer, ubåter, gatlingvåpen, biler som sprenges på alle mulige tenkelige måter og et tempo som selv i Fast & Furious-sammenheng må kunne sies å være et nytt gir.

Se traileren øverst i artikkelen

Dwayne Johnson i Fast & Furious 8
Dwayne Johnson i Fast & Furious 8

Publikumsfavoritt

Den forrige filmen i serien, "Fast & Furious 7", trakk 423.724 kinogjengere i Norge, og var den femte mest sette filmen i 2015. Også de tidligere filmene har hatt suksess, med besøkstall fra 125.000 til 273.000. Det er allerede klart at filmserien får film nummer ni og ti også, med premierer 19. april 2019 og 2. april 2021.

"Fast & Furious 8" får norsk kinopremiere 12. april.