Kinoprogram-app

Nasjonal kinoprogram-app!

Filmweb har lansert en tjeneste for deg som ønsker å finne riktig kinofilm raskere.

Filmweb lanserer nå en ny tjeneste for deg som ønsker å finne riktig kinofilm raskere. Appen for IOS og Android er klar for nedlasting nå!

Det finnes en hel del ulike apper og tjenester for å både finne og bestille kinobilletter i Norge i dag. Og flere er på vei. Filmweb lanserer nå Kinoprogram, en enkel app som fokuserer på at du raskt skal kunne finne aktuelle filmer som går på en kino nær deg, fra Arendal i sør til Alta i nord. Kinoprogram-appen inneholder informasjon om alle filmer som til enhver tid går på de fleste kinoene i Norge, med noen få unntak.

Last ned for iPhone her

Last ned for Android her

I første versjon er dette en enkel tjeneste som henter ut kinoprogrammet for et enkelt område basert på din geografiske posisjon. Du vil finne filmer som går på kinoer nær deg, trailere og ikke minst alle forestillinger som er satt opp for de ulike filmene land og strand rundt. Når du har funnet en film du vil se linker vi ut til den enkelte kinoen for å sluttføre selve bestillingen av billetter. Filmweb kommer til å utvikle denne tjenesten fortløpende og tilby flere verktøy som f.eks å kunne lagre filmer, lage lister og få varslinger når billettsalg starter.

Kinoprogram app
Kinoprogram app