Javier Bardem i Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Billettslipp: Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Billettsalget er i gang!

Kaptein Jack Sparrow skal ut og møte ondskapsfulle vinder, avdøde sjømenn og gamle kjente nok en gang. "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge" er den femte filmen i serien, og norgespremieren er satt til 24. mai. Fra mandag 8. mai vil du finne billetter til premierevisningene i billettlukene hos kinoene, og her på nett*.

Se ferskt intervju med Pirates-regissør Espen Sandberg i videovinduet over.

Javier Bardem i Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Antihelten og de gamle kjenningene

Johnny Depp returnerer til rollen som den elskverdige, om enn noe uheldige, kapteinen, og med på laget er kjenninger som Orlando Bloom, Keira Knightley og Geoffrey Rush. Denne gangen skal Kaptein Jack Sparrow få bryne seg på den fryktelige Kaptein Salazar (spilt av Javier Bardem), som har som mål å drepe hver eneste pirat som befinner seg på havet. Øverst på ønskelista står selvsagt Sparrow.

Les også: Stor oversikt over sommerens storfilmer på kino

Regien er ved norske Espen Sandberg og Joachim Rønning (Kon-Tiki, Max Manus), og nylig fikk et uvalgt testpublikum se filmen under CinemaCon. Skal vi tro reaksjonene fra de heldige er det bare å glede seg, for "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge" er en skikkelig piratfest!

* Tidspunktet for billettslippet vil kunne variere fra kino til kino.