Jason Momoa er Aquaman

Se det første bildet fra settet til Aquaman

Innspillingen er endelig i gang!

Dere, innspillingen av den neste filmen i DC-universet er nå offisielt i gang! Det er allerede to år siden James Wan ("Saw", "Insidious", "The Conjuring") takket ja til å regissere "Aquaman", og nå ruller superhelt-spinoffen endelig for kameraene i Australia. For å markere starten på vannmannens filmeventyr, delte Wan det første bildet fra settet på Twitter i går:

AHAB: Det kan se ut til at teamet for øyeblikket er i ferd med å filme en ubåtscene og klapperen røper at filmens produksjonstittel er "Ahab".
AHAB: Det kan se ut til at teamet for øyeblikket er i ferd med å filme en ubåtscene og klapperen røper at filmens produksjonstittel er "Ahab".

Stjernegalleri

Skrekk-kongen Wan fremstår muligens som et merkelig regissørvalg for en superheltfilm, men glem ikke at han leverte oss "Fast & Furious 7" i 2015. Fyren kan definitivt mer enn ouijabrett og spøkelser.

Wan disker i tillegg opp med et imponerende skuespillerlag: Jason Momoa spiller tittelkarakteren, som vi allerede møtte såvidt i "Batman v Superman" og som vi snart får se igjen i "Justice League". Amber Heard spiller Mera og Nicole Kidman skal rule Queen Atlanta aka Aquamans mor. Ellers får vi se Willem Dafoe som Nuidis Vulko, Dolph Lundgren som King Nereus, Yahya Abdul-Mateen II som Black Manta og Patrick Wilson som filmens o'store skurk, Aquamans halvbror Orm.

Vi er skikkelig tente på prosjektet, men må som vanlig smøre oss med tålmodighet. "Aquaman" har fått amerikansk premieredato 21. desember 2018 og i Norge er datoen enda ikke satt.

Les også: Superheltfilmer i 2017 og fremover