Dylan O'Brien på settet til Maze Runner: The Death Cure

Første sniktitt på Maze Runner 3

Hovedrolleinnehaver Dylan O'Brien er skadefri og innspillingen av "Maze Runner: The Death Cure" er endelig i gang!

For et år siden mottok sjokkerte Maze Runner-fans nyheten om at filmseriens hovedrolleinnehaver, Dylan O'Brien, hadde skadet seg stygt under innspillingen av trilogiens siste og avsluttende film, "Maze Runner: The Death Cure". Ulykken skal ha skjedd da O'Brien falt fra en kulisse under filmingen av en actionsekvens, og på sykehuset fikk den unge skuespilleren påvist svært alvorlige skader.

Les også: Møt Maze Runner-stjernene

TILBAKE: Dylan O'Brien i Maze Runner.
TILBAKE: Dylan O'Brien i Maze Runner.

Tilbake

For at O'Brien skulle komme seg etter skadene, ble produksjonen satt på vent og premieredatoen flyttet et helt år frem i tid. Det har lenge vært stille rundt filmen, men nå har MTV endelig delt det første livstegnet fra "The Death Cure"- en bakomfilm fra settet. Til vår store glede dukker O'Brien opp, tilsynelatende frisk som en fisk. Puh! Ta en titt på klippet øverst i artikkelen.

"Maze Runner"-serien er basert på James Dashners dystopiske sci-fi-romaner, og i seriens avslutning følger vi Thomas siste kamp for å finne en kur mot zombie-epidemien som har rammet verden.

"Maze Runner: The Death Cure" har fått amerikansk premieredato 9. februar 2018. Premieredato i Norge er foreløpig ikke fastsatt.