Blake Lively

Blake Lively skal spille kona som oppdager ektemannens morderiske hemmelighet

Når det blir kinofilm av "Ektemannens hemmelighet", romanen som Liane Moriarty skrev før "Big Little Lies", er det Lively som skal spille hovedrollen.

Blake Lively, i virkeligheten lykkelig gift med Ryan Reynolds, skal spille bokens Cecilia – som åpner et brev ektemannen har skrevet til henne, og som hun kun var ment å lese etter hans død.

Men hun leser det likevel – og innser at hele hennes verden er bygget på løgner og til og med et brutalt drap, melder Hollywood Reporter.

– Blake Livelys unike kombinasjon av sårbarhet, styrke og sterke talent gjør henne den perfekte skuespilleren til å virkeliggjøre Moriartys karakter, sier president Terry Press i CBS Film.

LES OGSÅ: Blake Lively blir MMA-fighter

Fra den krtikerroste og stjernefylte miniserien "Big Little Lies"
Fra den krtikerroste og stjernefylte miniserien "Big Little Lies"

Han kjøpte rettighetene til Liane Moriartys 2013-roman før HBO fikk storsuksess med sin serie "Big Little Lies" med Nicole Kidman og Reese Witherspoon.

Nå har Kidman og Witherspoon dessuten sikret seg rettighetene til Moriartys ferskeste bok "Truly Madly Guilty", meldes det fra filmbyen. Lively er også medprodusent for sin film.

Australske Liane Moriartys bøker utgis i Norge av forlaget Panta, som har utgitt seks av de syv voksenbøkene hun har skrevet.

Blake Lively