Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp castet Game of Thrones-skuespiller

Paul Rudd & co får med seg yppersteprestinnen på laget.

6. juli 2018 er datoen når maur blir mer enn bare irriterende. Den dagen er Paul Rudd tilbake på skjermen i rød drakt og mikroskopisk størrelse i oppfølgeren til 2015s "Ant-Man" - "Ant-Man and the Wasp". Fra før er det klart at "The Hobbit"-stjerna Evangeline Lilly gjentar rollen som Hope van Dyne, som denne gangen transformeres til superhelten The Wasp.

LES OGSÅ: Vampyr-skuespiller blir skurk i Deadpool 2

Nå bekrefter Variety at duoen får Hannah John-Kamen med på laget. Kamen er hentet fra TV-serie-verdenen med roller i suksesser som "Black Mirror" og "Game of Thrones". I sistnevnte spilte hun yppersteprestinne Ornela i sesong seks. Utover å uttale at John-Kamen får en nøkkelrolle vil ikke Marvel utdype hvilken funksjon 27-åringen får. Veldig lite er kjent om plottet til "Ant-Man and the Wasp", annet enn at duoen sannsynligvis teamer opp for å håndtere en skurk eller to. Paul Rudd ble sist sett som maur i "Captain America: Civil War".

LES OGSÅ: Zac Efron fikk rollen som verdensberømt seriemorder

TRØBBEL: Daenerys og Jorah har ei høne å plukke med John-Kamen i "Game of Thrones".
TRØBBEL: Daenerys og Jorah har ei høne å plukke med John-Kamen i "Game of Thrones".

John-Kamen er på oppadgående kurve i Hollywood. I tillegg til "Ant-Man and the Wasp" har Steven Spielberg gitt henne rollen som F'Nale Zandor i filmadapsjonen av boksuksessen "Ready Player One". Den britiske skuespillerinnen blir også å finne i Roar Uthaugs nye "Tomb Raider"-film, side om side med svenske Alicia Vikander. Her spiller hun Sophie, som skal være en betydelig rolle.

BLACK MIRROR: Hannah John-Kamen har vært med i episoder av Netflix-suksessen.
BLACK MIRROR: Hannah John-Kamen har vært med i episoder av Netflix-suksessen.