X-Men: Dark Phoenix

Disse stjernene returnerer til X-Men: Dark Phoenix

Jennifer Lawrence og Michael Fassbender er blant skuespillerne som drar på nye mutanteventyr.

"X-Men: Dark Pheonix" blir oppfølgeren til 2016s "X-Men: Apocalypse".

Ifølge Den of Geek gjentar superduoen "X-Men"-rollene som Mystique og Magneto. Og tokløveret er ikke alene. James McAvoy kommer tilbake som Professor X aka Charles Xavier. Nicholas Hoult blir nok en gang Beast. "Game of Thrones"-ansiktet Sophie Turner tar en ny runde som Jean Grey. I tillegg får vi et gjensyn med Tye Sheridan som Cyclops og Kodi Smith-McPhee som Nightcrawler.

LES OGSÅ: Game of Thrones-yndling blir mutant i X-Men-spinoff

RETURNERER: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy og Sophie Turner blir alle å se i X-Men: Dark Pheonix
RETURNERER: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy og Sophie Turner blir alle å se i X-Men: Dark Pheonix

Lawrence, Fassbender og McAvoy hadde i utgangspunktet ikke kontrakt på flere filmer etter "X-Men: Apocalypse", men den nyvervede "X-men: Dark Phoenix"-regissøren Simon Kinberg har åpenbart gjort en god overbevisningsjobb. Her i Filmweb jubler vi med henda over hodet. Filmen blir for øvrig Kinbergs spillefilmdebut. Han var med som manusforfatter på "X-Men III: The Last Stand", "X-Men: Days of Future Past" og "X-Men: Apocalypse".

LES OGSÅ: Sophie Turner om X-Men: Apocalypse-innspillingen: - Det var mindre gråting

Beveger vi oss til ryktebørsen er ordet rundt leirbålet at "Zero Dark Thirty"-skuespiller Jessica Chastain er i førersetet for en rolle som hovedskurk. Den er satt til å være karakteren Lilandra Neamani - keiserinnen av Shi’ar, som er en utenomjordisk rase. Det tar nok ikke lange tiden før en endelig bekreftelse rundt Neamani kommer, da filmingen av "X-Men: Dark Pheonix" skal begynne allerede i juni 2017, med sikte på filmlansering 2. november 2018.

POTENSIEL SLEMMING: Jessica Chestain ryktes å bli X-Men-skurken Lilandra Neamani.
POTENSIEL SLEMMING: Jessica Chestain ryktes å bli X-Men-skurken Lilandra Neamani.