Catherine Waterston, Eddie Redmayne, Alison Sudol og Dan Fogler i Fabeldyr og hvor de er å finne

Nye detaljer om Fabeldyr og hvor de er å finne 2 avslørt

Men den har fortsatt ikke fått et offisielt navn.

Ifølge Empire har regissør David Yates begynt å rulle kameraene, hvilket betyr at ferske drypp fra produksjonen er umulig å unngå. Det mest spennende er at hovedsynopsisen er på plass. Dersom du ikke har sett den første filmen anbefaler vi at du slutter å lese nå - spoilers ahead!

LES OGSÅ: Er DU den unge Humlesnurr?

LES OGSÅ: Harry Potter feirer 20 år

I oppfølgeren befinner vi oss fortsatt i herrens glade år 1927. Filmen starter få måneder etter at Johnny Depps Gellert Grindelwald blir fanget. Etter å ha rømt fra fangenskap er Grindelwald ute i den store verden igjen, hvor han samler følgere til sin mørke agenda. Det blir opp til Jude Laws Albus Humlesnurr og Eddie Redmaynes Newt Scamander å finne ham. Settingen i Fabeldyr 2 er satt til London og Paris.

NYE HUMLESNURR: Jude Law har fått rollen som den mektige trollmannen i Fabeldyr 2.
NYE HUMLESNURR: Jude Law har fått rollen som den mektige trollmannen i Fabeldyr 2.

Fra før er det klart at skuespillerne Claudia Kim, William Nadylam, Ingvar Sigurdsson, Olafur Darri Olafsson og Kevin Guthrie blir med på laget. Flere av dem skal være en del av et trollmannssirkus. Kim, kjent fra "Avengers: Age of Ultron", spiller en ung attraktiv kvinne, mens Olafsson styrer sirkuset som Den hvite kongen. Nadylam på sin side står oppført som en trollmann ved navnet Yusuf Kama, mens Sigurdsson er en dusørjeger. Til slutt har vi Guthrie som spiller lederen av den magiske kongressen i USA.