Michael Fassbender i Snømannen

Her er første trailer for Snømannen!

Endelig en smakebit på den etterlengtede Hollywood-filmatiseringen av Jo Nesbøs Harry Hole-krim.

Fredag 13. oktober 2017. Kanskje en dato man vanligvis helst ville unngått, men akkurat i år står den skrevet med nittitre tjukke streker under! Det er datoen da "Snømannen" har norsk kinopremiere. Og omsider får vi slukket litt av nysgjerrighetstørsten da den første traileren endelig er her. Du ser den i sin helhet i videovinduet ovenfor.

LES OGSÅ: Nesbøs Snømannen skal spilles inn i Oslo

Rebecca Ferguson i Snømannen
Rebecca Ferguson i Snømannen

I "Snømannen", som er Nesbøs syvende bok om etterforskeren Harry Hole, forsvinner gifte kvinner på samme dag som årets første snøfall. Tilfellene gir gjenklang tilbake til gamle forsvinninssaker, og Hole blir dratt inn i bildet når han mottar et anonymt brev underskrevet Snømannen. Hole frykter at en gammel seriemorder er tilbake.

I rollen som Harry Holle finner vi Oscar-nominerte Michael Fassbender, mens svenske Rebecca Ferguson skal spille den unge politibetjenten Katrine Bratt. Regissøren er svenske Tomas Alfredson, best kjent for "La den rette komme inn og "Tinker Tailor Soldier Spy".

LES OGSÅ: Jakob Oftebro klar for Snømannen

"Snømannen" er spilt inn i sin helhet i Norge, fordelt på Oslo, Bergen og Rjukan. Innspillingen har hatt et filmcrew på 150 stykker i tillegg til 1700 statister.

Les mer om filmen og se trailer her.