Solsidan

Solsidan-filmen premiereklar til jul

En av Sveriges mest populære komiserie blir spillefilm med premiere i desember. I rollene finner vi blant andre Frida Hallgren kjent fra "Frøken Friman" og "Så som i himmelen". 

– Det er ganske absurd når serien har vært kjent såpass lenge. Det kjennes ut som om man klatrer inn i tv-en. Men gud, der er Ove i fullt antrekk – og han skal snakke med meg!", forklarer skuespiller Frida Hallgren. Hun mener filmen som har premiere i jula – fortsetter i samme spor som den populære tv-serien.

Les også: Topp 10: Svenske filmer

Frida Hallgren i Så som i himmelen
Frida Hallgren i Så som i himmelen

-Karakterene utsettes for større prøvelser på ulike vis. Men den handler også mye om vennskap synes jeg, sier Hallgren, som spiller Bella – en ubesluttsom karakter.

– Det er en utfordring å spille henne. Jeg mener, hvordan er et slikt menneske? Eller, jeg behøver ikke lete. Jeg er egentlig ganske lik selv, påpeker Hallgren.

Det loves en komedie om kjærlighet, lengting etter barn, vanskelige foreldre og uskrevne baderegler.

Det ble nærmest ramaskrik da "Solsidan" ble lagt ned i 2015 etter fem sesonger, som nådde opptil to millioner seere per episode på det meste. Allerede samme år ble det kjent at regissørbrødrene Felix og Måns Herngren tumlet med langfilmplaner for Alex og Anna, Fredde og Mickan, Ove og Anette i Saltsjöbaden.

"Solsidan- The Movie" har premiere 25. desember 2017 - les mer om filmen her