Emilia Clarke under innspillingen av Game of Thrones- sesong 7, episode 6

De kaller den tidenes GoT-episode - slik ble den laget!

Se hvordan den iskalde episoden "Beyond the Wall" ble fanget på film.

Obs! Spoilere følger!!

Forrige søndags episode av "Game of Thrones" foregår stort sett i det iskalde nord, der Jon Snow (Kit Harington) og kameratene hans legger av sted for å fange et medlem av de dødes hær.

Som fansen forutså, tar det ikke lang tid før Snow og co sitter i saksa. Omringet av hvite vandrere og skranglebein på alle kanter, er de fanget på en fjellknaus i sentrum av en frossen innsjø. Det ser mørkt ut for samtlige...også vår kjære Kristofer Hivju aka Tormund Giantsbane.

Les også: Sophie Turner fikk rolle fordi hun hadde mange følgere i sosiale medier

Kristofer Hivju i Game of Thrones sesong 7
Kristofer Hivju i Game of Thrones sesong 7

Den imponerende scenen ble filmet både på Island og i Nord Irland, og i bakomfilmen avslører produsent og manusforfatter D.B. Weiss at omgivelsene nesten var for spektakulære:

- I worry that people are gonna think the blues of those glaciers are some kind of cheap special effect. The more spectacular-looking it is, the more difficult it is to shoot there.

Sniktitten avslører også saftige detaljer om seriens første zombie-isbjørn, Daenerys ridderlige flytur, hvordan innsjøen ble til- og ikke minst, hvordan man får drageild til å se ut som det mest naturlige i verden!

GoT-fan eller ei, dette er verdt en titt! Seriøst.