Noomie Rapace i What Happened to Monday?

Wirkola-sci-fi større enn Hunger Games i Frankrike

"What Happened to Monday"  har fått en knallåpning på kontinentet.

Tommy Wirkolas nye Hollywood-verk "What Happened to Monday" gjør suksess i pariserloffens hjemland. I Frankrike har filmen fått navnet "Seven Sisters", og ifølge Filmsactu trakk den dystopiske sci-fi-thrilleren 121.394 tilskuere til franske kinosaler premieredagen. Det betyr at den slo knockout på andre storfilmer med lignende tematikk. Eksempelvis "The Hunger Games" og "Divergent", som trakk 80.138 og 75.927 skuelystne.

I Frankrike måler man antall besøkende fra onsdag til tirsdag. Det betyr at filmen fort kan nå millionen i antall tilskuere - i alle fall om man sammenligner med forannevnte filmer. Ifølge JP’s Box-Office skrapte "The Hunger Games" sammen 509.426 tilskuere sin første uke og landet på totalt 1.704.853 besøkende.

"What Happened to Monday" har norgespremiere 8. september.

Trailer for "What Happened to Monday" nedenfor:

I "What Happened to Monday" møter vi en verden hvor overbefolkning og hungersnød har tvunget frem en drastisk ettbarnspolitikk. Det skaper problemer når et sett med syvlinger blir født. For å lure myndighetene har alle søstrene tatt identiteten til én person, Karen Settman. Hver kan gå ut en dag i uken, maskert som deres felles identitet, for å oppleve friheten utenfor leiligheten. Men en kveld kommer ikke Mandag hjem...

I tillegg til stjerner som Willem Defoe, Noomi Rapace og Glenn Close, har Wirkola også fått med en hel rekke norske skuespillere på laget. Blant dem finner vi blant andre På Sverre Hagen, Christian Rubeck, Cecilie Mosli og Jeppe Beck Laursen.

FILMWEBTV: Tommy Wirkola var i L.A. da feil vinner ble utnevnt i kategorien "beste film" under Oscar-utdelingen 2017.

FILMWEBTV: "What Happened to Monday"-aktuelle Jeppe Beck Laursen med en aldri så liten takketale.