Jennifer Lawrence i Mother!

De mest populære filmene akkurat nå

15 titler alle vil vite mer om!

Verdens største filmnettsted, IMDb, tar konstant tempen på hvilke filmomtaler som har mest trafikk og genererer en toppliste.

Verden har talt (eller klikket) og 13. september 2017 ser topp 15-listen slik ut:

Johnny Depp i Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

15. PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR´S REVENGE

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

Johnny Depp vender tilbake som den ikoniske antihelten Jack Sparrow i den helt nye filmen "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge". I dette fantastiske eventyret møter vi den uheldige Kaptein Jack Sparrow når sterke ondskapsfulle vinder blåser hans vei. Regissert av den norske duoen Joachim Rønning og Espen Sandberg.


Owen Atlas i Netflix-filmen Little Evil

14. LITTLE EVIL

Premiere: Kan streames på Netflix nå

I denne grøsserkomedien prøver en nygift mann å få et forhold til stesønnen sin, men han begynner etter hvert å frykte at gutten er en demon. Med blant andre Adam Scott og Evangeline Lilly.


Annabelle 2

13. ANNABELLE 2: CREATION

Premiere: På kino nå - kjøp billetter her

Oppfølgeren til Annabelle som kom i 2014. Mange år etter det tragiske dødsfallet til den lille jenta deres, ønsker en dukkemaker og hans kone en nonne og flere foreldreløse jenter velkommen inn i deres hjem. Fort blir de målet for dukkemakerens besatte kreasjon... Annabelle.


Elisabeth Olson og Jeremy Renner i Wind River

12. WIND RIVER

Premiere: 12. januar 2018

Amerikansk thriller med Elizabeth Olsen og Jeremy Renner. Wind River er thriller som følger den ferske FBI-agenten Jane Banner som får hjelp av en lokal viltjeger for å undersøke drapet på en jente i en indianerreservat. Regissør Taylor Sheridan vant prisen for Beste regi under Cannes Filmfestival i mai 2017 for "Wind River".


Channing Tatum, Riley Keough og Adam Driver i Logan Lucky

11. LOGAN LUCKY

Premiere: På kino nå - kjøp billetter her

Steven Soderbergh, regissøren av "Ocean's Eleven", "Ocean's Twelve", "Ocean's Thirteen" og "Magic Mike" er tilbake med en kupp-film full av action, humor og store stjerner. Med Channing Tatum, Adam Driver, Katie Holmes, Daniel Craig, Seth MacFarlane og Hilary Swank.


Chris Hemsworth i Thor: Ragnarok

10. THOR: RAGNAROK

Premiere: 27. oktober 2017

I Marvel Studios' "Thor: Ragnarok" møter vi Thor fengslet på den andre siden av universet uten sin mektige hammer. Det blir et kappløp med tiden for å komme seg tilbake til Åsgard og stoppe Ragnarok - destruksjonen av hans verden og slutten på sivilisasjonen i Åsgard.


Death Note

9. DEATH NOTE

Premiere: Kan streames på Netflix nå

Light Turner finner en overnaturlig notatbok og bruker den til å dele ut dødsdommer, og tiltrekker seg oppmerksomher både fra politiet, en demon og ei jente i klassen.


Dwayne Johnson og Zac Efron i Baywatch

8. BAYWATCH

Premiere: Ferdig på kino - kommer snart på kjøp/leie-markedet

Mitch er den store badevaktkongen i California. Når den selvgode nykomligen, Matt ,blir medlem av Baywatch-teamet til Mitch er det duket for konflikter. Samtidig får de snusen i en smuglerring som opererer i strandområdet.


Kenneth Branagh i Dunkirk

7. DUNKIRK

Premiere: Går på kino nå - kjøp billetter her

Christopher Nolans nyeste film. Dunkirk starter da hundre tusenvis av allierte soldater fra Belgia, Storbritannia og Frankrike er omringet av tyske tropper. Fanget på strandet med ryggen til havet, står de ovenfor en umulig situasjon, mens fienden nærmer seg. Vi ser historien fra land, fra havet og fra luften.


Chris Pratt i Guardians of the Galaxy Vol. 2

6. GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2

Premiere: Ferdig på kino - kommer snart på kjøp/leie-markedet

I Marvels "Guardians of the Galaxy Vol 2", fortsetter eventyret mens teamet krysser kosmos, til tonene fra en fantastisk mikstape med helt ny musikk. Galaksens voktere må kjempe for å holde den nye familien samlet mens de nøster opp i mysteriet rundt Peter Quills sanne opphav.


Gal Gadot i Wonder Woman

5. WONDER WOMAN

Premiere: På kino nå - kjøp billetter her

Wonder Woman er et actioneventyr med Gal Gadot i hovedrollen. På rollelisten finner vi også norske Lise Loven Kongsli, som Amasonekrigeren, Menalippe. Mens Wonder Woman sloss side om side med menneskene for å stoppe all krig, oppdager hun sine fulle krefter... og sin sanne skjebne.


Star Wars VIII: The Last jedi

4. STAR WARS VIII: THE LAST JEDI

Premiere: 13. desember 2017

Det andre kapittelet i den nye "Star Wars"-trilogien. Vi får vite hva som skjer videre med Rey, Luke Skywalker og den onde Kylo Ren. En av årets mest etterlengtede filmer.

LES OGSÅ: Regissøren avslørte hvem den siste jedi er


Samuel L. Jackson og Ryan Reynolds i The Hitman's Bodyguard

3. THE HITMAN´S BODYGUARD

Premiere: På kino nå - kjøp billetter her

Actionkomedie med Ryan Reynolds, Gary Oldman og Samuel L. Jackson. Verdens beste livvakt, Michael Bryce, får i oppdrag å passe på leiemorderen Darius Kincaid, som skal vitne i en internasjonale rettsak. De krangler som katt og hund, men skal de overleve frem til rettsaken starter, må de finne en måte å samarbeide på.


Jennifer Lawrence i Mother!

2. MOTHER!

Premiere: 15. september 2017 - kjøp billetter her

Jennifer Lawrence i en grøsserthriller av "Black Swan"-regissøren Darren Aronofsky. En ung kvinne og hennes ektemann lever et fredelig liv i landlige omgivelser når et mystisk par plutselig banker på døra og tvinger seg inn livene deres.


Bill Skarsgård i IT

1. IT

Premiere: På kino nå - kjøp billetter her

Skrekkfilmen som har slått alle rekorder! Syv barn, kjent som The losers club kommer ansikt til ansikt med livets problemer i en liten by som heter Derry. De sliter både med mobbere, og et monster i klovneskikkelse som kalles Pennywise.

Se resten av IMDbs liste over mest populære filmer her. (OBS! Lista oppdateres og endres kontinuerlig) Se den norske kinotoppen her.