pet sematary

IT-regissøren vil lage Pet Semetary-remake

Andres Muschietti elsker Stephen Kings fortellinger.

Muschiettis filmrevitalisering av Stephen Kings skrekkroman "IT" er et kapittel for seg selv. Filmen har slått de rekorder som lar seg slå, og er en av tidenes mest suksessfulle grøssere. Derfor er det med positivt fortegn at vi leser i Toronto Sun at regissøren og produsentkona Barbara Muschietti er gira på å gi samme overhaling til Stephen Kings "Pet Sematary". Sistnevnte har blitt filmatisert en gang før, i 1989, og står tilbake som en klassiker i horrorhistorien.

We’re huge fans of Pet Sematary. If we can get our hands on that and do the Pet Sematary we want to do, that will be something. One day, maybe. My affection for Pet Sematary will go on until I die. I will always dream about the possibility of making a movie.

Hvorvidt han får fingra i prosjektet eller ei gjenstår og se. Aller først er Muschietti forpliktet til å lage del to av "IT". Den første delen går fortsatt på kino i Norge. Du kan se trailer og kjøpe billetter her.

Andres Muschietti har hatt stor suksess med gutta på bildet, Pennywise og Stephen King.
Andres Muschietti har hatt stor suksess med gutta på bildet, Pennywise og Stephen King.

"Pet Sematary" handler om en liten familie som flytter inn i et gammelt hus i New England, tett inn til en trafikert motorvei. En dag finner husmor Louis sin datters katt død i veikanten. Hennes nabo, Jud, tar henne med til en gammel indiansk gravlund, som har den meget spesielle egenskap at den bringer dyret tilbake til livet. Opplevelsen avføder en gryende galskap inne i Louise. En galskap som til slutt får henne til å bringe et avdød menneske tilbake til livet - til tross for at hun underveis blir advart av et tilsynelatende vennlig spøkelse.