Harrison Ford og Ryan Goslin på intervju om Blade Runner

Ble spurt om populær fanteori - se svaret

Harrison Ford er tilbake som Rick Deckard, 35 år etter den første "Blade Runner". Og det gjør fansen urolige!

OBS! Spoilers fra "Star Wars: The Force Awakens" i teksten.


I herrens år 1982 kom det en film ved navn "Blade Runner". Den ble aldri noen kassasuksess da, men har med tiden modnet seg til å bli en av de mest elskede sci-fi-klassikerne gjennom tidene. Filmen handlet om Harrison Ford i Rick Deckard skikkelse, og hans jakt på såkalte replicants - eller androider om du vil. Androidene gjør etterhvert opprør mot mennesket i jakten på seg selv, hvilket får Deckard til å tvile på om oppdraget er moralsk riktig. Filmen gikk tungt på hva som er menneskelighet og hva som gjør oss til mennesker.

LES OGSÅ: Harrison Ford: - Fortsatt ambisiøs

BLADE RUNNERS: Ryan Gosling og Harrison Ford spiller i den nye "Blade Runner"-filmen.
BLADE RUNNERS: Ryan Gosling og Harrison Ford spiller i den nye "Blade Runner"-filmen.

Når det nå kommer en oppfølger i "Blade Runner 2049" var det først med jubelrus at nyheten ble tatt i mot. Det samme da Harrison Ford bekreftet sin tilbakekomst til franchisen. Men glede ble fort til engstelse for enkelte. Da Harrison Ford returnerte til "Star Wars"-universet i 2015 ble nemlig karakteren hans, Han Solo, drept. En populær fanteori er nå at Ford skal gjøre et gjensyn med alle franchiser han har vært i, for så og dø i filmene. Fansen frykter at Rick Deckard og Indiana Jones står for tur.

FILMWEBTVs reporter konfronterte Harrison Ford med teorien da de møttes i Berlin. Se hva Ford svarte i videovinduet ovenfor.

"Blade Runner 2049" går på kino fra 5. oktober. Kinobilletter kan du kjøpe her.