Maria Mozhdah i Hva vil folk si

Hva vil folk si: Se den på kino til halv pris

Kinoklubbens neste film er Iram Haqs kritikerroste drama "Hva vil folk si".

Kinoklubbens medlemmer får se et utvalg filmer til halv pris. Neste film ut er Iram Haqs gripende drama "Hva vil folk si" som har premiere fredag 6. oktober.

I filmen følger vi 16 år gamle Nisha som lever et dobbeltliv. Hjemme med familien er hun en pakistansk datter, mens ute med venner er hun en vanlig norsk ungdomsjente. Når faren tar henne på fersken med kjæresten kolliderer hennes to verdener brutalt. For å sette eksempel bestemmer foreldrene seg for å kidnappe Nisha og plassere henne hos slektninger i Pakistan. I et land hun aldri har satt sine bein i før, må Nisha tilpasse seg foreldrenes kultur.

Les også: Disse kvalitetsfilmene får du til halv pris i høst

Hva vil folk si

Halv pris på utvalgte filmer

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på billetten til "Hva vil folk si". Filmen er valgt ut av klubbens eget filmutvalg, og i begrunnelsen skriver de blant annet:

Iram Haq har laget en film om det å være ung og om det å tørre å ta egne valg, og hun har mestret å fortelle historien på et varmt, personlig, sårt og ektefølt vis. En historie det er umulig å ikke bli sterkt berørt av. I hovedrollen som Nisha gjør 18 år gamle Maria Mozhdah en fantastisk debut som skuespiller.

Les mer om Kinoklubben og meld deg inn her for å få halv pris.