Michael Fassbender i Snømannen

Ukens premierer

Det blir iskaldt når Harry Hole inntar norske kinoer denne uka...

Her er ukens kinonyheter:

Michael Fassbender i Snømannen

SNØMANNEN

Premiere: 13. oktober

Det er ikke bare vi nordmenn, men krimelskere over hele kloden, som sitter klare på nåler når Jo Nesbøs Harry Hole endelig skal oppleves på det store lerretet. Den prisvinnende svenske filmskaperen Tomas Alfredson har regien og selveste Harry skal spilles Oscar-nominerte Michael Fassbender. Handlingen springer fra boken med sammen navn, den syvende i rekken om politiførstebetjent Hole. Produksjonen er britisk, men filmen er i stor grad spilt inn i Norge.

Billetter, trailere og mer om filmen her

My Little Pony

MY LITTLE PONY: THE MOVIE

Premiere: 13. oktober

Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash og alle vennene i Ponyville legger ut på en uforglemmelig reise, hvor de må bruke sitt magiske vennskap til å redde byen sin.

Billetter, trailere og mer om filmen her

Cries from Syria

CRIES FROM SYRIA

Premiere: 13. oktober

Den syriske krigen har rast i over seks år, og en hel verden har vært vitne til en grusom konflikt som tilsynelatende aldri vil ta slutt. I "Cries from Syria" går regissør Evgenij Afineevskij kronologisk til verks, og med imponerende strukturelle grep klarer han å legge frem denne komplekse konflikten på en måte som gjør det mulig for mennesker uten mastergrad i statsvitenskap å henge med på notene.

Billetter, trailere og mer om filmen her

Natta pappa henta oss

NATTA PAPPA HENTA OSS

Premiere: 13. oktober

Natta Pappa Henta Oss er regissør Steffan Strandbergs oppveksthistorie om en barndom hos en alkoholisert mor og drømmen om å bli hentet av pappa. Den voksne Steffan ser tilbake og gjenforteller fra barnets perspektiv - om lengselen etter mors kjærlighet og omsorg og sommeren hos besteforeldrene sammen med pappa.

Billetter, trailere og mer om filmen her

TRAILER: Jonas Matzow Gulbrandsens "Skyggenes dal".

Neste uke...

...avdukes det kritikerroste norske dramaet "Skyggenes dal", vinneren av publikumsprisen i Haugesund- "Bye Bye Germany" og katastrofefilmen "Geostorm", med Gerard Butler i spissen. I tillegg står Gullbjørnvinneren "Om kropp og sjel" og den indiske tailfilmen "Mersal" på tapeten.