Andrew Lincoln i The Walking Dead

The Walking Dead skal krysses med annen TV-serie

Serieskaper Robert Kirkman lettet på sløret under New York Comic-Con.

"The Walking Dead" er unektelig en av de største og mest populære TV-seriene gjennom tidene, og i 2015 fikk serien en spinoff i "Fear the Walking Dead". Det har lenge blitt spekulert i om de to konseptene på et tidspunkt ville finne hverandre i i TWD-universet. En såkalt crossover. Vel, spekuler no more. Robert Kirkman bekreftet under et TWD-panel i New York at krysningen vil skje.

LES OGSÅ: The Walking Dead-skuespiller bekreftet til Avengers: Infinity War

There is one character that is going to go from one show, that I will not name, to another show, that I will not name. This is a huge event in the world of The Walking Dead, sa Kirkman.
CROSSOVER: "Fear for The Walking Dead" skal krysses med "The Walking Dead".
CROSSOVER: "Fear for The Walking Dead" skal krysses med "The Walking Dead".

LES OGSÅ: De beste seriene - høsten 2017

På hvilket tidspunkt en slik krysning vil skje utdypes ikke, men "The Walking Dead" har premiere på sesong åtte 22. oktober 2017. Det blir den 100. episoden av zombieserien. Samtidig avsluttes sesong tre av "Fear the Walking Dead" 15. oktober.

"The Walking Dead" har gått på TV siden 2010. Serien handler om en gruppe overlevende etter en zombieapokalypse. Vi følger de overlevende i søken etter trygge havner, men zombier som fortærer mennesker, samt mennesker som er drevet til randen av galskap, står alltid i deres vei. Serien er basert på tegneserien med samme navn.