Dwayne Johnson i Fast & Furious 8

Dwayne Johnson vil lage "Hobbs"-action på mange plattformer

Dwayne Johnson har klare ambisjoner for sin nye spinoffserie fra "Fast & Furious", der hans karakter Luke Hobbs går sine egne veier.

– Jeg ønsker å bruke spinoffgrunnlaget for å skape nye karakterer som fans vil komme til å elske å more seg sammen med i flere kapitaler og på flere plattformer. Film, fjernsyn, digitalt, virtual reality, jo flere muligheter vi kan skape, jo bedre for fansen, heter det fra The Rock på Instagram ifølge CinemaBlend.

Dwayne Johnson og Elsa Pataky i Fast and Furious Five
Dwayne Johnson og Elsa Pataky i Fast and Furious Five

Rollekarakteren Hobbs spilt av muskelmannen Dwayne Johnson meldte seg ikke på i "Fast"-franchisen før i femte film, men ble raskt en av de mest populære.

Se også: Topp 5 Dwayne Johnson

Derfor har ikke alle medspillerne vært like begeistret over at The Rock nå lar "familien" i stikken:

Blant annet gikk Tyrese Gibson kraftig ut mot beslutningen i sosiale medier, der han hintet om at årsaken til at "Fast & Furious"-film nummer 9 blir forsinket et år – til 2019 – skyldes nettopp spinoffserien til Dwayne Johnson.

– #FastFamily er akkurat det, en familie … vi flyr ikke solo, het det i en tidligere Instagram-post fra Gibson, som dessuten har kalt The Rock for "en klovn" som gjør dette.