Fabeldyr og hvor de er å finne 2  - de vises stein

Fabeldyr 2-bilde hinter om De vises stein-kobling

Nå går Harry Potter-fansen bananas.

Et nytt bilde lagt ut på "Fantastic Beasts" sin Facebook-side viser en låst utsmykket lærbok eller kiste. På låsen finner vi initialene NF. For den bevandrede "Harry Potter"-beundrer er det åpenbart at disse står for Nicholas Flamel - alkymisten som oppnådde udødelighet gjennom De vises stein. På Facebook-innlegget står det også skrevet: Den eneste kjente skaperen av De vises stein. Hvilke andre mysterier kan være låst bort?

LES OGSÅ: Nye detaljer om Fabeldyr og hvor de er å finne 2 avslørt

Fabeldyr og hvor de er å finne 2 - tease bilde NF

At Flamel dukker opp i filmen er kjent fra før. Meksikanske Brontis Jodorowsky er allerede castet til rollen. Spørsmålet Potter-fansen stiller seg er: Vil "Fabeldyr og hvor de er å finne 2" dreie seg om jakten på De vises stein? Lord Voldemort søkte steinen for å bli udødelig, så det er vel ikke utenkelig at "Fabeldyr"-skurken Gellert Grindelwald også prøver å få tak i den? Det er også verdt å merke seg at De vises stein kan forvandle metall til gull.

Lite er blitt avslørt om filmens handling. Vi må tilbake til juli-måned for siste oppdatering før denne. Ifølge Screenrant starter filmen snart med innspilling, hvorpå det sannsynligvis kommer nye drypp. "Fabeldyr og hvor de er å finne 2" har USA-premiere i november 2018.