Winchester: The House That Ghosts Built

Første teaser for skrekkfilmen Winchester: The House That Ghosts Built

Historiens mest hjemsøkte hus, virkelige hendelser og Helen Mirren i hovedrollen. Tør du?

Winchester-huset i Nord-California hevdes å være et av de mest hjemsøkte stedene i verden, og slikt blir det selvfølgelig film av. Nærmere bestemt SKREKKfilm! Godbiten vi kan glede oss til lyder navnet "Winchester: The House That Ghosts Built" og den første teaseren er allerede avduket. FANTASTISK!

Det beryktede huset ligger på en isolert strekning omtrent 80 km utenfor San Francisco, og ble opprinnelig bygd av Sarah Winchester, arvingen til Winchester-formuen. Da hennes mann gikk bort i 1881, satte hun i gang en ustoppelig utbyggingsprosess av huset: tjuefiretimer i døgnet, syv dager i uken- i flere år. Du tenker kanskje stormannsgalskap? Neeei, Sarah bygde selvfølgelig ikke for seg selv. Sarah bygde...wait for it... et fengsel for hundrevis av hevnfulle spøkelser og ånder... hva ellers?

Les også: Høstens skrekkfilmer 2017

Oscar-vinner Helen Mirren spiller Sarah Winchester i "Winchester: The House That Ghosts Built".
Oscar-vinner Helen Mirren spiller Sarah Winchester i "Winchester: The House That Ghosts Built".

Turistattraksjon

Den dag i dag ruver fremdeles huset syv etasjer over bakken og inneholder hundrevis av rom, inkludert 13 bad og trapper som ikke fører noe sted. Huset er åpent for besøkende og tiltrekker seg haugevis av spøkelsesjegere og nysgjerrige turister hvert år.

Oscar-vinneren Helen Mirren (!!) spiller hovedrollen som Sarah Winchester og i tillegg får vi se skuespillere som Jason Clarke, Sarah Snook, Angus Sampson og Finn Scicluna-O’Prey. Folkens, dette må da bli helt EPISK?!

"Winchester: The House That Ghosts Built" har amerikansk premiere 2. februar 2018, men har foreløpig ikke fått norsk premieredato.