Jim Carrey i Ace Ventura

Nå blir det oppfølger!

Aaaaaalrighty then!

"Ace Ventura: Pet Detective" fra 1994 var unektelig filmen som slynget Jim Carrey mot toppen av komi-Hollywood. Filmen om den eksentriske dyredetektiven, med en mildt sagt spesiell tilnæring til etterforskning, ble en kjempesuksess. Den står tilbake som et ikonisk verk på komedie-himmelen. Carrey fikk for alvor vist sitt talent for fysisk komedie. Rollen som Ace Ventura førte kanadieren videre til andre slagere som "The Mask", "Liar Liar" og "Ace Ventura: When Nature Calls", for ikke å glemme uforglemmelige "Dum and Dumber".

LES OGSÅ: Du gjetter aldri hvilken filmstjerne som har malt dette bildet

Jim Carrey i Ace Ventura

Ace Venturas tapte barn

Nå melder Cinemablend at den elleville franchisen får en ny installasjon. Det er to år siden produksjonsfirmaet Morgan Creek Productions luftet interesse for en reboot av serien, men først nå tenker de gjøre alvor av tankene. Ifølge Deadline er det ikke snakk om en ren nyinnspilling, men en form for oppfølger som har tette bånd til orginalen, men samtidig restarter konseptet for nye generasjoner.

LES OGSÅ: Jim Carrey og Keanu Reeves i kannibalfilm

Jim Carrey i Ace Ventura

Blir Jim Carrey med?

James Robinson hos Morgan Creek sier til Deadline at de ønsker Jim Carrey hjertlig velkommen tilbake i rollen som Ace Ventura, men hvorvidt Carrey er interessert vites ikke. Fra før er det kjent at Carrey i utgangspunktet er i mot oppfølgere. "Ace Ventura" og Lloyd" fra "Dumb and Dumber" er de eneste rollen han har gjentatt.

Nettsiden skriver også at historien sannsynligvis blir at Ace Venturas tapte sønn eller datter plutselig banker på døra, hvorpå vedkommende trer inn i familiebedriften - kjæledyretterforskning. Hvis denne historientråden stemmer blir det jo tilnærmet umulig å ikke ha med Jim Carrey. Vi krysser alt vi har av lemmer. Ideen om at Venturas sønn overtar familiebedriften ble i 2009 utforsket i TV-filmen "Ace Ventura Jr: Pet Detective", men den ble møtt av negative tilbakemeldinger og er siden glemt.

For Carrey-fans som trenger å korte ned ventetiden er skuespilleren snart aktuell med dokumentaren "Jim & Andy: The Great Beyond" på Netflix, samt Showtime-serien "Kidding".


TRAILER: "Ace Ventura: Pet Detective" fra 1994