Pet Sematary

Pet Sematary-remake har fått regissør

Nå blir det for alvor sving på de levende døde pelsdottene.

Ifølge Screenrant har Paramount offisielt ansatt Kevin Kolsch og Dennis Widmeyer som regissører på den kommende nyinnspillingen av 1989-klassikeren. Regissørduoen står bak den kritikerroste 2014-grøsseren "Starry Eyes", som ble delvis finansiert av en vellykket Kickstarter-kampanje. Det betyr at tokløveret allerede har en liten fanbase. "Starry Eyes" fikk spesielt honnør for måten den var regissert på.

LES OGSÅ: Bill Skarsgård i ny Stephen King-skrekkadapsjon

Miko Hughes i Pet Sematary

"Pet Sematary" fra 1989, såvel som den kommende produksjonen, baseres begge på Stephen Kings skrekkroman med samme navn. Remaken kommer ikke akkurat som noen overraskelse når en tenker på at megasuksessen "IT" har gått sin seiersgang på kinoer i 2017. Også sistnevnte er en King-fortelling. I "Pet Sematary" blir vi introdusert for en gravgård som bringer døde dyr tilbake til live, dog hakket ondere enn de opprinnelig var. Når et barn følgelig dør tyr foreldrene til den "magiske" kirkegården i sin desperasjon. Det går... sådær.

LES OGSÅ: IT setter skrekkfilm-rekord

Filmen har foreløpig ingen lanseringsdato, men med regissører på plass forventer vi mange "Pet Sematary"-nyheter i ukene som kommer.

pet sematary