RINGENES HERRE: ATTER EN KONGE

Planlegger TV-serie basert på Ringenes Herre

Hva med en "Game of Thrones"-makover på ringbæreren & co?

Variety skriver at Warner Bros. Television og rettighetshaverne til J.R.R Tolkiens verker er i samtaler med Amazon Studios angående en TV-adapsjon av hans mest populære fantasyroman - "Ringenes Herre". Ifølge nettsiden er Amazon-sjefen selv, Jeff Bezos, involvert i forhandlingene. De er fortsatt på et tidlig stadie, men dersom dette stemmer mener Amazon unektelig alvor.

LES OGSÅ: 35 kommende filmer basert på TV- og dataspill

Dersom "Ringenes Herre" gjøres med like mye kjærlighet og like stort budsjett som "Game of Thrones", er potensialet enormt.

POPULÆR DUO: Hvem skal spille Gandalf og Frodo i en eventuel TV-serie?
POPULÆR DUO: Hvem skal spille Gandalf og Frodo i en eventuel TV-serie?

Det skal være uvanlig at Bezos selv blir innblandet, men Amazon-sjefen er angivelig en stor fantasy- og sci-fi-fan og er derfor veldig interessert i å lande avtalen. I tillegg til at en "Ringenes Herre"-serie vil få enormt med oppmerksomhet. Det passer Amazons storsatsing på streamingtjeneste.

Nyheten kommer kort tid etter at Amazon gjorde store forandringer i ledelsen, da president Roy Price, manussjef Joe Lewis og unscriptet-leder Conrad Giggs alle forsvant ut av bedriften. Prices avskjed skjedde få dager etter at han ble suspendert etter anklager om sextrakassering .