Mord på Orientekspressen

Se Mord på Orientekspressen til halv pris på kino

Kinoklubbens neste film er Kenneth Branaghs versjon av Agatha Christies krimklassiker "Mord på Orientekspressen".

Kinoklubbens medlemmer får se et utvalg filmer til halv pris. Neste film ut er stjernespekkede "Mord på Orientekspressen" som har premiere fredag 10. november.

Det som starter som en overdådig togtur gjennom Europa, tar en brå vending når en av togpassasjerene blir myrdet på bestialsk vis. Tretten fremmede er strandet på toget- og hver og en av dem er mistenkt for ugjerningen. En mann, den eksentriske detektiven Hercule Poirot, må løpe mot tiden for å løse puslespillet før morderen slår til igjen.

Filmen har en rekke kjente skuespillere i rollene, som Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Derek Jacobi, Judi Dench og ikke minst Kenneth Branagh selv.

Les også: Disse kvalitetsfilmene får du til halv pris i høst

Johnny Depp i Mord på Orientekspressen
Johnny Depp i Mord på Orientekspressen

Halv pris på utvalgte filmer

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på billetten til "Mord på Orientekspressen". Filmen er valgt ut av klubbens eget filmutvalg, og i begrunnelsen skriver de blant annet:

Det er ikke spart på noe i denne spektakulære reisen der et mord skal oppklares og alle mistenkte er om bord. En optimal ramme for en krimfortelling, et stjernegalleri av skuespillere og en påkostet produksjon i storformat, med noen uventede twister underveis. Bedre underholdning kan man neppe få. Her er det bare å la seg rive med på ferden!

Les mer om Kinoklubben og meld deg inn her for å få halv pris.