Leonardo DiCaprio i Tarantinos Django Unchained

DiCaprio til Tarantinos nye film?

Kultregissørens kommende film sammenliknes med "Pulp Fiction".

I sommer fikk vi vite at Quentin Tarantinos neste film vil omhandle den verdenskjente seriemorderen Charles Manson- og allerede da var både Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Jennifer Lawrence og Brad Pitt i forhandlinger om roller i filmen.

Nå kan imidlertid Deadline avsløre at Tarantino har utpekt sin tidligere "Django Unchained"-partner, Leonardo DiCaprio, til å spille en av hovedrollene. Og rollen, den er selvfølgelig spesialskrevet nettop med tanke på superstjernen.

Les også: Christian Bale er totalt ugjenkjennelig i ny rolle

Får vi se Quentin Tarantino arbeide med Leonardo DiCaprio igjen tro?
Får vi se Quentin Tarantino arbeide med Leonardo DiCaprio igjen tro?

Men før Leo (eventuelt) får begynne å leke seg på filmsettet må kultregissøren, som nylig brøt med skandaleomsuste The Weinstein Company, finne en ny filmdistributør å slå seg sammen med.

Filmmanuset, som foreløpig går under tittelen #9 (Tarantinos niende film), er derfor sendt ut til en rekke av Hollywoods største filmselskaper, og ryktene vil ha det til at prosjektet kan sammenliknes med en av regissørens aller største filmmesterverk, "Pulp Fiction"(!!!).

Filmens handling vil foregå på 60- og 70-tallet, og Manson-sektens bestialske drap på filmregissøren Roman Polańskis høygravide kone, Sharon Tate, vil kun være en mindre del av et større plot.