Transformers: Age of Extinction

Transformers-spinoffen har fått navn og logo

Vår alles gule favoritt-transformer nærmer seg solo-debut.

"Transformers"-spinoffen som skal utforske roboten Bumblebee nærmere, er ferdig innspilt. Det melder Cinemablend. I filmen møter vi den gule krabaten tilbake på 80-tallet, hvor han skaffer seg nye allierte i kampen mot de onde Decepticons. Vi er blitt vant til å se Bumblebee transformere seg til en strøken Chevrolet Camaro, men i spinoffen forvandler han seg angivelig til en klassiske Volkswagen Beetle aka Boble.

NY FORM: I en scene fra "Transformers" er Sam Witwicky og faren på biljakt. En boble lik den til venstre blir Bumblebees nye form i spinoffen.
NY FORM: I en scene fra "Transformers" er Sam Witwicky og faren på biljakt. En boble lik den til venstre blir Bumblebees nye form i spinoffen.

I forbindelse med filminnspillingens avslutning ble tittel og logo avslørt, og disse elementene har funnet sin vei ut på det sosiale nettverk. Spinoffen skal hete "Bumblebee: The Movie", hvilket er et lite throwback til 80-tallets rikelige bruk av "the movie"-titler. Også logoen har en retro følelse over seg. Da har vi noe å kose oss med fram til filmen lanseres 21 desember 2018.

Bumblebee instagram

Utover tittel og logo vet vi at regissøren bak den kritikerroste "Kubo og det magiske instrumentet", Travis Knight, lager filmen. Manuset er skrevet av Christina Hodsen, mens "True Gritt" og "Pitch Perfect"-skuespiller Hailee Steinfeld har hovedrollen. Med på laget har hun wrestler og skuespiller John Cena, samt "Spider-Man: Homecoming"-skuespiller Jorge Lendeborg Jr.