Lisa Loven Kongsli bak rattet på Batmobilen - Justice League - amazonkriger

Sjekk hvem som sitter i Batmobilen!

Hint: Vedkommende er norsk.

"Justice League"-regissør Zack Snyder har delt et bakombilde fra settet til den premiereklare superheltfilmen. Der står fire av Wonder Womans trofaste amazonkrigere rundt den populære bilen til Batman - Batmobilen. Èn person sitter bak rattet. Den personen er ingen ringere enn Oslo-jenta Lisa Loven Kongsli.

Kjøp billetter til "Justice League" her.

Når Filmweb kontakter Loven Kongsli er hun i USA, travelt opptatt med "Justice League"-premieren - men skuespilleren bekrefter at det er hun som sitter i bilen.

I SENTRUM: Lisa Loven Kongsli fikk den beste plassena av alle - bak rattet på Batmobilen.
I SENTRUM: Lisa Loven Kongsli fikk den beste plassena av alle - bak rattet på Batmobilen.

Loven Kongsli spilte krigerinstrukør i "Wonder Woman" og har kontrakt på fire Warner Bros-filmer i rollen som Menalippe. "Justice League" er den andre.

– Det er jo kjempegøy. Jeg har jobbet jævlig hardt for å få dette til, så det er jo helt absurd og moro på en gang. Skrekkblandet fryd kan man kalle det, sier hun.

Fra før er 37-åringen kjent fra den Oscar-shortlistede "Turist", hvor hun blant andre spilte mot Kristofer Hivju og ble regissert av Ruben Östlund. Filmen ble Golden Globe-nominert i kategorien beste utenlandske film.

BLE STERK: Da FILMWEBTV møtte Lisa Loven Kongsli før Wonder Woman-premieren fortalte hun om den omfattende treningen før opptak.