Jason Momoa i Justice League

Momoa er klar som Aquaman – og ektemann

Mandag gjorde Jason Momoa og Lisa Bonet sin debut på den røde løperen som ektepar, etter å ha giftet seg i en hemmelig seremoni i oktober. Men den storvokste actionstjernen er ikke glad for at nyheten lekket ut.

Han ville helst holdt det hemmelig, sier han til Entertainment Tonight.

– Jeg trodde det ville forbli slik, men en eller annen drittsekk lekket det, og jeg skal finne vedkommende! lød det illevarslende fra Momoa, som etter innsatsen som Khal Drogo i "Game of Thrones" har sikret seg rollen som Aquaman i et knippe superheltfilmer.

Les også: Bekreftet: Ringenes Herre blir TV-serie

Jason Momoa i Game of Thrones sesong 1
Jason Momoa i Game of Thrones sesong 1

Og det var på Hollywood-premieren for en av dem, "Justice League" – som også er å se på norske kinoer fra onsdag av, at Momoa og Bonet stilte opp i finstasen.

Paret har vært sammen i 12 år og har barna Lola (10) og Nakoa-Wolf (8) sammen.

– Vet du hva, jeg har vært gift med min kone i 12 år, sa Jason Momoa da han ble spurt om oktoberbryllupet, som han sier handlet om å "samle familiene våre og feire kjærligheten vår".

Momoa var først å se som Aquaman i "Batman v Superman: Dawn of Justice" i 2016, og får i 2018 sin egen film, rett og slett kalt "Aquaman". "Saw"-regissør James Wan står ved roret når beretningen om James Curry, som er arvingen til undervannskongedømmet Atlantis, skal opp på filmlerretet.

Billetter, trailere og mer om premiereaktuelle "Justice League" finner du her