Bill Skarsgård som Pennywise i IT

Oscar-nominert skuespiller vil være med i IT: Kapittel 2

Den første filmens megasuksess trekker eliten mot oppfølgeren.

Andy Muschiettis "IT", med svenske Bill Skarsgård i rollen som demonklovnen Pennywise, har feid det meste av horror av banen når det kommer til anmeldelser og publikumstall. Det er en av de mest innbringende skrekkfilmene noensinne.

LES OGSÅ: IT: Kapittel 2 har fått premieredato

NY BEVERLY: Jessica Chastain (til høyre) trekkes fram som favoritt.
NY BEVERLY: Jessica Chastain (til høyre) trekkes fram som favoritt.

Fansen har for lengst begynt å ønske seg skuespillere til rollene som de voksne utgavene av the loosers club i "IT: Kapittel 2". Hyppigst nevnt er Amy Adams og Jessica Chastain i rollen som Beverly. Mens førstnevnte har forholdt seg taus, har Chastain nå gitt en kommentar. I et intervju med Screenrant blir hun spurt om hun er i samtaler om rollen.

Well, I love Andy and Barbara. I worked with them on Andy’s directorial debut, you know, his film, Mama. His first film. And you know, Barbara is one of my best friends so… Listen, of course, I want to work… they’re my friends. They’re like my family. Anything that they’re doing I want to be a part of, so I hope we can make it happen.

Chastain har vært Oscar-nominert to ganger for beste kvinnelig hovedrolle i "Zero Dark Thirty" og beste kvinnelige birolle i "The Help". Skulle hun bli castet til "IT: Kapittel 2" er det unektelig uhyre spennende.