Pikachu i Pokemon

Hovedrollen castet i live-action-filmen av Pokemon

Pikachu har fått sin partner.

Ifølge Variety er det mannen med det megakule navnet Justice Smith som er tildelt hovedrollen i den kommende "Pokemon"-filmen. Hva rollen går ut på er ennå usikkert, men vi vet at filmen baseres på Nintendo-spillet "Great Detective Pikachu" og skal hete "Detective Pikachu". Smith er best kjent fra Netflix-serien "The Get Down". Han blir også å se i den kommende "Jurrasic World"-filmen "Fallen Kingdom".

LES OGSÅ: 35 kommende filmer basert på TV- og dataspill

BLIR POKEMON-TRENER: Justice Smith fra "The Get Down" får hovedrollen i "Detective Pikachu".
BLIR POKEMON-TRENER: Justice Smith fra "The Get Down" får hovedrollen i "Detective Pikachu".

Screenrant skriver at historien vil handle om to tenåringstrenere ved navn Tim and Lucy, hvor Tim forsøker å finne sin forsvunnede far med en bark Pikachu ved sin siden. Hvis det stemmer er det nærliggende å tro at Smith skal spille Tim. Lucy på sin side, sammen med kompanjongen Psyduck, skal angivelig prøve å finne ut hvorfor fangede Pokemon har begynt å forråde trenerne sine.

Detective Pikachu

Fra før er det bekreftet at "Goosebumps" og "Stor Ståhei"-regissør Rob Letterman skal styre "Detective Pokemon" i trygg havn. Det spekuleres også i om Dwayne Johonson får stemmen til Pikachu, uten at noe er bestemt der. "Detective Pikachu" starter med innspilling i starten av 2018. Ingen premieredato er satt ennå.